Parga

Luxe vakanties Parga

Parga ligt op het vasteland en schuin tegenover Corfu. Het achterland is absoluut interessant te noemen met oa. het antieke theater van Dodoni uit de 3e eeuw voor Christus, maar ook de wereldberoemde kloosters van Meteora.

 • ActiveCulinairDesignFamilyHideaway

  MarBella Elix

  Parga - Preveza - Griekenland

  MarBella Elix - Algemeen
  MarBella Elix - Exterieur
  MarBella Elix - Zwembad
  MarBella Elix - Zwembad
  MarBella Elix - Restaurants/Cafes
  MarBella Elix - Restaurants/Cafes
  MarBella Elix - Restaurants/Cafes
  MarBella Elix - Restaurants/Cafes
  MarBella Elix - Lobby/openbare ruimte
  MarBella Elix - Sport en Spel
  MarBella Elix - Wellness
  MarBella Elix - Kinderen
  MarBella Elix - Excursies
  Speciaal Aanbevolen
  ActiveCulinairDesignFamilyHideaway

  MarBella Elix Hotel bevindt zich in de landelijke streek Parga (Preveza) die bekend staat vanwege de traditioneel Griekse gastvrijheid en dorpjes die nog niet ontdekt zijn door toeristen. MarBella Elix, geschikt voor zowel families met (kleine) kinderen als koppels, biedt u in een fijne en luxe omgeving alles wat nodig is voor een ontspannen, zorgeloze vakantie.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Hotelvoorzieningen

In de Griekse strandhotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.