Over ons
Over ons

25 jaar ervaring in luxury travel

Wij weten als geen ander hoe wij uw luxe droomreis kunnen verzorgen.

Voorwaarden & omruilgarantie

Wij bieden u versoepelende boekings-
voorwaarden en een omruilgarantie

Persoonlijk advies

Onze reservatie medewerkers stemmen uw reis af op uw agenda en wensen.

Over ons

Silverjet België is een reisorganisatie met Brugge als domicilie. Wij richten ons vooral op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met meer dan 10 jaar ervaring en expertise garanderen wij onze cliënten naast een vergaande service door ons betrokken team, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie. Onze onafhankelijkheid in vrije keuze is uw belangrijkste voordeel. Hierdoor kunnen we u het beste ter wereld aanbieden. Wij bieden de keuze uit de mooiste en meest stijlvolle hotels, zorgvuldig geselecteerde accommodaties op vele bestemmingen binnen en ver buiten Europa.

Wim David
Algemeen Directeur Silverjet Belgium

 

Travel in Style

Zorgeloos genieten vanaf het eerste contactmoment met Silverjet, dat is waar wij voor staan. Ons ervaren team luistert, adviseert en stelt aan de hand van uw wensen een passende luxe vakantie voor u samen. Vanzelfsprekend regen wij alles tot in detail, ook voor uw onderscheidende wensen staan wij graag voor u klaar. U hoeft alleen nog maar te genieten van het vooruitzicht op een exclusieve en compleet verzorgde vakantie.

 

Daarom Silverjet

  • Executive Lounge op Brussel, Schiphol en Düsseldorf
  • Privétransfer ter plaatse
  • 20 kilo ruimbagage
  • 24/7 bereikbaar
  • Advies op maat

 

Wij helpen u graag!

Wij staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar om u te helpen bij met uw vragen en vakantiewensen. U kunt hiervoor telefonisch, per mail of per chat contact met ons opnemen.

 

Silverjet bvba:

Koningin Astridlaan 29
8200 Brugge
Tel +32 (0) 50 700 965
info@silverjet.be