Maleisië
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Maleisië

U verdient het om te genieten van een luxe vakantie in Maleisië! Dit prachtige land biedt niet alleen een smeltkroes van rijke culturen uit Indonesië, China en Maleisië, maar ook tropische klimaten, droomstranden en zorgvuldig geselecteerde luxe resorts in het groen of in de kosmopolitische stad Kuala Lumpur. Waarom zou u zichzelf niet verwennen met een onvergetelijke ervaring? Bovendien is het combineren van uw reis met een bezoek aan Singapore absoluut een aanrader!

 • CulinairDesignGolfHideawayWellness

  The Datai

  Deluxe

  Datai Bay - Langkawi - Maleisië

  The Datai - Algemeen
  The Datai - Exterieur
  The Datai - Zwembad
  The Datai - Restaurants/Cafes
  The Datai - Restaurants/Cafes
  The Datai - Restaurants/Cafes
  The Datai - Lobby/openbare ruimte
  The Datai - Wellness
  The Datai - Strand
  The Datai - Ambiance
  The Datai - Ambiance
  Speciaal Aanbevolen
  CulinairDesignGolfHideawayWellness

  The Datai op Langkawi (Maleisië) met een mix van modern design en traditionele Maleisische bouwstijl ademt exclusiviteit en rust uit. De persoonlijke service in combinatie met de unieke locatie zorgt voor een zeer speciale vakantiebelevenis.

  The Leading Hotels Of The World
  Info & Boeken

  v.a. € 3.910, - p.p.


  21-04-2023
  7 nachten
  2 personen
  Deluxe Kamer
  Logies & ontbijt
 • CulinairDesignFamilyHoneymoonWellness

  The Ritz-Carlton Langkawi

  Nibung - Langkawi - Maleisië

  The Ritz-Carlton Langkawi - Algemeen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Exterieur
  The Ritz-Carlton Langkawi - Zwembad
  The Ritz-Carlton Langkawi - Zwembad
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Wellness
  The Ritz-Carlton Langkawi - Kinderen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Kinderen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Uitzicht
  The Ritz-Carlton Langkawi - Uitzicht
  CulinairDesignFamilyHoneymoonWellness

  The Ritz-Carlton Langkawi ligt op een heerlijke idyllische locatie aan een schone baai met zicht over de Andaman Zee. Op de achtergrond wordt het luxe resort van de befaamde keten omringd door een 10 miljoen jaar oud regenwoud. Dit vijfsterrenresort combineert natuurlijke schoonheid, cultuur en luxe in een moderne stijl met traditionele Maleisische accenten.

  Info & Boeken

  v.a. € 2.609, - p.p.


  12-05-2023
  5 nachten
  2 personen
  Rainforest Deluxe Kamer King
  Logies & ontbijt
Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Uw vakantie Maleisië

Eeuwenlang trokken handelaars en ontdekkers, waaronder ook de Nederlanders, naar dit land in het hart van Zuidoost-Azië om hun geluk te zoeken of om een plaats te vinden waar zij zich konden vestigen. Gebruiken en talen afkomstig uit alle delen van de wereld, zoals China, India en Europa, vermengden zich met de rijke traditie van de inheemse bevolking tot een diverse en fascinerende cultuur.

Culinaire ervaringen tijdens de vakantie

De Maleisische cultuur kan dan ook het beste worden omschreven als een smeltkroes van de meest uiteenlopende culturen die hun eigen tradities in ere houden. Zoals de Maleisische samenleving een mengeling van culturen is, zo is de keuken dat ook. Het is een combinatie van culinaire keukens: Indiaas, Chinees, Thais, Indonesisch en Portugees; een spannende culinaire mix dus.

Bezienswaardigheden van Maleisië

Het westelijk deel van Maleisië ligt op een schiereiland, dat deel uitmaakt van het Aziatische vasteland. Midden in dit deel van het land ligt een van de oudste regenwouden ter wereld, de Taman Negara. Dit indrukwekkende en unieke oerwoud is de natuurlijke habitat voor honderden soorten vogels, vissen en planten die elders niet of nauwelijks meer voorkomen. In de Cameron Highlands, vernoemd naar de Engelse onderzoeker William Cameron, bedekken de theeplantages als groene tapijten de heuvels. Het gebied ademt nog altijd de sfeer uit van een oud Engels stadje.

Strandvakantie Langkawi en Pankor Laut

Voor liefhebbers van een strandvakantie selecteerden wij op de tropische eilanden Langkawi en Pangkor Laut de allerbeste resorts. Een vakantie in Maleisië is ook zeer goed te combineren met een bezoek aan de wereldstad Singapore dat op het zuidelijkste puntje van het Maleisische schiereiland ligt.


Aanbevelingen

Hotelvoorzieningen

In de strandresorts van Maleisië kunnen uw kinderen meestal gratis gebruik maken van de Kids Clubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten gratis. Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur
De strandarrangementen in Maleisië bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Privéreis: Veelzijdig Maleisië
Deze zeer diverse en luxe privéreis laat u kennis maken met de veelzijdigheid van het Maleisische schiereiland. De reis begint meteen in het mooie historische Melaka. Na een bezoek aan deze havenstad met een vermelding op de UNESCO-lijst reist u via Kuala Lumpur door naar de groene hooglanden van de Cameron Highlands dat het decor is van prachtige theeplantages. Uw rondreis eindigt op Penang, het eiland met een unieke mengeling van Maleisische, Chinese, Indiase en Brits-koloniale cultuur en architectuur. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.


Bestemmingen

Vakantie Langkawi