Maleisië
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Maleisië

Het veelzijdige Maleisië is een heerlijke smeltkroes van rijke culturen uit India, Indonesië en China en een goed georganiseerd land, waar eeuwenoude tradities en hypermoderne architectuur harmonieus hand in hand gaan. Haar ongerepte natuur, het tropische klimaat, de ultieme droomstranden en de in het groen verscholen luxe hotels maken Maleisië tot een onvervalst vakantieparadijs, al dan niet in combinatie met een bezoek aan de indrukwekkende hoofdstad Kuala Lumpur of het kosmopolitische Singapore.

 • CulinairDesignGolfHideawayHoneymoon

  The Datai Langkawi

  Datai Bay - Langkawi - Maleisië

  The Datai Langkawi - Algemeen
  The Datai Langkawi - Exterieur
  The Datai Langkawi - Zwembad
  The Datai Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Datai Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Datai Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Datai Langkawi - Lobby/openbare ruimte
  The Datai Langkawi - Wellness
  The Datai Langkawi - Strand
  The Datai Langkawi - Ambiance
  The Datai Langkawi - Ambiance
  CulinairDesignGolfHideawayHoneymoon

  The Datai op Langkawi (Maleisië) met een mix van modern design en traditionele Maleisische bouwstijl ademt exclusiviteit en rust uit. De persoonlijke service in combinatie met de unieke locatie zorgt voor een zeer speciale vakantiebelevenis. 

  The Leading Hotels Of The World
  Info & Boeken

  v.a. € 3.737, - p.p.


  06-sep-2024
  7 nachten
  2 personen
 • CulinairFamilyHoneymoonWellness

  The Ritz-Carlton Langkawi

  Nibung - Langkawi - Maleisië

  The Ritz-Carlton Langkawi - Algemeen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Exterieur
  The Ritz-Carlton Langkawi - Zwembad
  The Ritz-Carlton Langkawi - Zwembad
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Restaurants/Cafes
  The Ritz-Carlton Langkawi - Wellness
  The Ritz-Carlton Langkawi - Kinderen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Kinderen
  The Ritz-Carlton Langkawi - Uitzicht
  The Ritz-Carlton Langkawi - Uitzicht
  CulinairFamilyHoneymoonWellness

  The Ritz-Carlton Langkawi ligt op een heerlijke idyllische locatie aan een schone baai met zicht over de Andaman Zee. Op de achtergrond wordt het luxe resort van de befaamde keten omringd door een 10 miljoen jaar oud regenwoud. Dit vijfsterrenresort combineert natuurlijke schoonheid, cultuur, hoogstaande service en luxe in een moderne stijl met traditionele Maleisische accenten.

  Info & Boeken

  v.a. € 3.273, - p.p.


  06-sep-2024
  7 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Waarom Maleisië als vakantiebestemming?

Maleisië is een land van contrasten, van bruisende steden tot serene stranden. Het biedt een unieke mix van culturen, keukens en landschappen die het een ideale vakantiebestemming maken. In deze gids nemen we u mee op een reis door dit fascinerende land en bieden we u alle informatie die u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie in Maleisië.

De veelzijdigheid van Maleisië

Cultuur en tradities

Eeuwenlang trokken ontdekkingsingsreizigers en handelaren, waaronder Portugezen, Britten en Nederlanders, naar het hart van Zuidoost-Azië, om hun geluk te beproeven of om zich te vestigen. Gebruiken en talen afkomstig uit China, India en Europa vermengden zich met de rijke traditie van de inheemse bevolking tot een ware smeltkroes van culturen die vreedzaam samenleven en elk hun eigen gebruiken in ere houden.

Zo divers als de samenleving, zo divers is ook de Maleisische keuken. Verheugt u zich op een combinatie van overheerlijke culinaire stijlen: Arabisch, Indiaas, Chinees, Thais, Indonesisch en Portugees, die tezamen een genot zijn voor het oog én de smaakpapillen. In de meeste hotels kunt u in de middag bovendien genieten van een uitgebreide afternoon tea, een traditie die door de Engelsen is meegebracht naar Maleisië.

Natuurlijke schoonheid

Van de prachtige stranden van Langkawi tot de adembenemende hooglanden van Cameron, Maleisië is een paradijs voor natuurliefhebbers. Of u nu wilt duiken in de kristalheldere wateren van Sipadan of wandelen in de oudste regenwouden ter wereld, er is voor elk wat wils.

Steden en moderne leven

Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, is een moderne metropool die bekend staat om zijn wolkenkrabbers, waaronder de beroemde Petronas Twin Towers. Maar het is niet alleen KL; steden als Penang en Melaka bieden een fascinerende mix van oud en nieuw.

In het veelzijdige Maleisië hebben wij de fraaiste luxe (strand-)hotels voor u gecontracteerd met de beste service, die veelal ook uitstekende honeymoon-arrangementen hebben. Hier staat gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven. Dus laat u verrassen, inspireren, verwennen en verwonderen in Maleisië! U wilt daarna zeker nog eens terug.


Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur
De strandarrangementen in Maleisië bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. In Maleisië zijn de wegen goed en rijdt het verkeer relatief rustig. Houd er wel rekening mee dat het verkeer links rijdt. Neem voor meer vragen of reserveringen contact op met onze Luxury Travel Consultants.


Bestemmingen

Vakantie Langkawi