Ligurië
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Ligurië

De regio Ligurië is een smalle strook land geklemd tussen de zee en het achterliggende berggebied en strekt zich van de Franse grens tot aan de Golf van La Spezia.

 • CityCulinairGolfHeritageHoneymoon

  Royal Hotel San Remo

  San Remo - Ligurië - Italië

  Royal Hotel San Remo - Zwembad
  Royal Hotel San Remo - Restaurants/Cafes
  Royal Hotel San Remo - Restaurants/Cafes
  Royal Hotel San Remo - Restaurants/Cafes
  Royal Hotel San Remo - Restaurants/Cafes
  Royal Hotel San Remo - Lobby/openbare ruimte
  Royal Hotel San Remo - Sport en Spel
  Royal Hotel San Remo - Wellness
  Royal Hotel San Remo - Wellness
  Royal Hotel San Remo - Kinderen
  Royal Hotel San Remo - Ambiance
  CityCulinairGolfHeritageHoneymoon

  Langs de betoverende Italiaanse Rivièra met uitzicht op het glinsterende water van de Middellandse Zee, ligt het Royal Hotel San Remo omgeven door meer dan 16.000 m² aan tropische tuinen.

  The Leading Hotels Of The World
  Info & Boeken

  v.a. € 2.419, - p.p.


  04-okt-2024
  5 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Ligurië in luxe hotels en resorts

De hoofdstad Genua is een aantrekkelijke stad met veel mooie winkelstraten. Het bekendst is ongetwijfeld het stukje kust dat we Cinque Terre noemen. Het gebied rond San Remo staat bekend als de Bloemenrivièra. Behalve bloemen staat Ligurië ook bekend om haar wijn en olijfolie. Lekker eten is dan ook één van de attracties van de Italiaanse Rivièra.

San Remo

Hoewel San Remo vaak bezocht voor zijn casino, is de geschiedenis en cultuur net zo bezienswaardig. La Pigna is het oude centrum. In dit gedeelte van de binnenstad zijn veel karakteristieke straatjes en historische gebouwen te vinden. San Remo kan hele jaar door bezocht worden en is ook de thuisbasis van rock- en jazzmuziekfestivals. Een heerlijke plek voor een luxe vakantie in de zon. Wij selecteerden voor u het beste hotel van San Remo; Royal Hotel San Remo, alom geprezen om de persoonlijke service en geweldige restaurants.


Aanbevelingen

Royal Hotel San Remo

Aan de Italiaanse Riviera heeft vooral het Royal Hotel San Remo ons hart gestolen. Het Royal San Remo is onze persoonlijke favoriet. Dit dankt het hotel aan de persoonlijke service, de fraaie ligging en de fantastische cuisine. Genieten in stijl en luxe!


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur Ligurië

In Ligurië bieden wij de hotels inclusief autohuur aan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants.