Italiaanse Riviera
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Italiaanse Riviera

De Bloemenkust, zoals de Italiaanse Rivièra heet vanaf de Frans-Italiaanse grens, is adembenemend! Met zijn mooie zandstranden, palmenboulevards en de allesoverheersende bloemenpracht. Deze kust biedt werkelijk alles wat een verblijf in Noord-Italië aantrekkelijk maakt. Een schitterende boottocht naar Portofino, de grote jachthaven in Rapallo en de fleurige terrasjes in San Remo in combinatie met zon, zee en strand: een luxe vakantie op z’n best! Silverjet Vakanties selecteerde voor u een aantal luxe hotels aan de Italiaanse Rivièra.

 • CulinairGolfHeritageHideawayAuto inclusief

  La Meridiana Hotel & Golf Resort

  Garlenda - Italië

  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Algemeen
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Exterieur
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Exterieur
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Zwembad
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Zwembad
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Restaurants/Cafes
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Restaurants/Cafes
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Restaurants/Cafes
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Restaurants/Cafes
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Lobby/openbare ruimte
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Lobby/openbare ruimte
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Sport en Spel
  La Meridiana Hotel & Golf Resort - Wellness
  CulinairGolfHeritageHideawayAuto inclusief

  Het aantrekkelijke en kleinschalige La Meridiana Hotel Resort & Golf ligt te midden van een lommerrijke tuin met dennen, oleanders, olijf- en citrusbomen. Het hotel bevindt zich naast de 18-holes golfbaan van Garlenda.

  Local colours
  Relais & Chateaux
  Info & Boeken

  v.a. € 1.117, - p.p.


  06-okt-2023
  5 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Italiaanse Rivièra in luxe hotels en resorts

De Italiaanse Rivièra wordt ook wel de Bloemenrivièra genoemd. Het gebied strekt zich uit van de grens met Frankrijk tot aan de kuststrook van Toscane. De Italianen noemen het oostelijke deel de Rivièra di Levante en het westelijke de Rivièra di Ponente. De Bloemenrivièra heeft vooral in de zomer een vorstelijk klimaat. Het is er heerlijk warm en de kans op neerslag is nihil.

Stranden Italiaanse Rivièra

De stranden aan de Italiaanse Rivièra kenmerken zich door hun kleine omvang, maar komen frequent voor en variëren van zandstrand tot betonnen platen. De ligging van de stranden is afwisselend. Zandstranden vindt u doorgaans bij populaire kustplaatsen en mooie afgelegen stranden tussen rotspartijen. De kustplaatsen zijn gezellig en bieden een enorm aanbod van restaurants en bars. De inwendige mens wordt aan de Bloemenrivièra dus op haar wenken bediend want de culinaire traditie van de Italiaanse Rivièra is rijk.

Ten noorden van Pisa strekt zich langs de Italiaanse westkust de Ligurische Rivièra uit. Het is een adembenemend mooi gebied met fraaie stranden, palmenboulevards en een allesoverheersende bloemenpracht. Deze kust biedt werkelijk alles wat een verblijf in Noord-Italië aantrekkelijk maakt.

In Rapallo met zijn kleurig opgeschilderde stadscentrum selecteerden wij voor u het trendy Grand Hotel Bristol.


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur Italiaanse Rivièra

De hotels aan de Italiaanse Rivièra bieden wij inclusief privétransfers aan. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.