Costa Blanca

Luxe vakanties Costa Blanca

Aan de Costa Blanca, of 'Witte Kust', waar de zon meer dan 300 dagen uitbundig schijnt wisselen fijne zandstranden en ruige kliffen elkaar af, met daartussen beschutte baaien.

 • FamilyWellness

  Asia Gardens Hotel & Thai Spa

  Finestrat - Spanje

  Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Wellness
  Wellness
  Wellness
  Kinderen
  Ambiance
  Ambiance
  FamilyWellness

  Uniek designhotel Barceló Asia Gardens Hotel bij Benidorm (Costa Blanca) gelegen in een groot bosrijk gebied met vele zwembaden en een fraai uitzicht. Vanwege de nabijgelegen themaparken een ideale plek voor een geslaagde familievakantie.

  The Leading Hotels Of The World
  Info & Boeken

  v.a. € 2.171, - p.p.


  10-12-2021
  7 nachten
  2 personen
  Deluxe kamer
  Logies & ontbijt
 • CityFamilyGolfWellness

  The Level at Meliá Villaitana

  Benidorm - Spanje

  Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Wellness
  CityFamilyGolfWellness

  Ervaar in het fraaie hotel The Level at Meliá Villaitana in Benidorm de perfecte mix van natuur, golf en architectuur in een mediterrane lifestyle met vele faciliteiten.

  Info & Boeken

  v.a. € 1.933, - p.p.


  10-12-2021
  7 nachten
  2 personen
  The Level Premium Kamer
  Logies & ontbijt
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Langs de Costa Blanca vindt u talloze plaatsjes als Benidorm, Villajoyosa, Calpe, Altea en Dénia. Villajoyosa is vooral bekend vanwege de felgekleurde huizen in het centrum: zo konden vroeger de vissers op zee hun dorp herkennen.

Vanuit Dénia, met de drukke (vissers)haven, kunt u per boot naar het eiland Ibiza, slechts een kleine 100 km uit de kust gelegen. U kunt op allerlei manieren sportief bezig zijn: het bergachtige achterland leent zich uitstekend voor wandelingen en langs de Costa Blanca liggen diverse uitdagende golfbanen te wachten om bespeeld te worden.

Het vroegere vissersdorpje Benidorm aan de Costa Blanca is tegenwoordig een van de bekendste badplaatsen in Europa. Benidorm ligt op ongeveer 40 km ten noorden van Alicante en biedt fraaie stranden, een gezellige boulevard en een druk uitgaansleven.

Luxe hotels aan de Costa Blanca
Wij kozen iets buiten Benidorm voor het unieke Asia Gardens Hotel & Thai Spa, een designhotel in een Aziatische bouwstijl. In de directe omgeving bevinden zich verschillende themaparken zoals Terra Mitica en Terra Natura waar de kleinsten van de familie een geweldige tijd kunnen beleven.

Beste reistijd
De Costa Blanca is niet alleen in hartje zomer, maar zeker ook in het voor- en najaar een ideale bestemming voor een korte of langere vakantie.


Hotelvoorzieningen

In de Spaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs (die aan de Costa del Sol en op de Balearen alleen in de vakantieperioden zijn geopend). In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.


Tips

Autohuur Costa Blanca

De hotels aan de Costa Blanca bieden wij inclusief privétransfers aan. Het is ook mogelijk om bij uw verblijf een huurauto bij te boeken in aanvulling op of ter vervanging van de privétransfers. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Combi Valencia & Costa Blanca

Combineer een bezoek aan de bruisende en interessante stad Valencia met een aantal dagen in een fraai resort met Aziatische uitstraling aan de Costa Blanca. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.