Istrië
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Istrië

Bent u op zoek naar een onvergetelijke vakantiebestemming? Dan is het schiereiland Istrië een absolute must-visit. Met zijn charmante dorpjes op een heuvel, historische havens en rijk cultureel erfgoed biedt deze regio erg veel. Of u nu op zoek bent naar ontspanning op het strand of avontuurlijke wandelingen, Istrië heeft het allemaal. En met een ruime keuze aan luxe accommodaties, inclusief villa's en chique hotels, kunt u genieten van een comfortabele en unieke vakantie-ervaring.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

De rijke geschiedenis van de regio kan worden ontdekt in de vele kerken en musea, terwijl er een bloeiende kosmopolitische sfeer aanwezig is in de vorm van fantastische festivals. Istrië heeft ook een groeiende reputatie als veelgeprezen gastronomische bestemming, met gerechten die worden geserveerd met verse zeevruchten, eersteklas olijfolie en bekroonde wijnen.


Hotelvoorzieningen

De meeste voorzieningen in de hotels en resorts van Kroatië zijn tegen betaling, zoals het bezoek aan de kidsclub, water- en/of landsporten die door de accommodatie worden aangeboden en het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen hierop vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

De hotels in Kroatië bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
10° 14° 18° 22° 25° 25° 21° 16° 12° Gemiddelde temperatuur
13° 12° 13° 15° 16° 19° 22° 23° 22° 20° 17° 14° Water temperatuur
3 4 5 6 7 8 10 9 7 5 3 3 Zon uren
8 7 8 9 9 9 7 7 7 8 9 8 Neerslag dagen