Seabourn-Cruises
Seabourn-Cruises
 20 ANS D'EXPÉRIENCE DANS LES VOYAGES DE LUXE.
 VISITÉ, INSPECTÉ
 CONSEIL PERSONNALISÉ
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Seabourn-Cruises

Seabourn

5* Seabourn

Kleinschalig, informeel en van een uitstekende kwaliteit. Zo kunnen we de luxe schepen met een licht en modern design van Seabourn het beste omschrijven.

Vanaf het moment dat u aan boord stapt, voelt u de sfeer van ongedwongen perfectie waarin u zich kunt onderdompelen. U kunt het allemaal aan de attente bemanning overlaten. Voordat u iets wilt vragen, is het al geregeld. De schepen van Seabourn hebben de sfeer en het uiterlijk van een groot jacht. Geen traditionele lobby en receptie aan boord van deze schepen, maar een Seabourn Square: een multifunctionele ruimte waar de gasten plaats kunnen nemen in comfortabele zitjes. Deze lounge dient eveneens als koffiebar, bibliotheek, winkelgedeelte, servicedesk en informatiepunt.

Aan boord geniet u van een aangename all-inclusive formule: naast de uitstekend verzorgde, smaakvolle, internationale maaltijden zijn alle drankjes, ook alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en de minibar aan boord inbegrepen. Evenals de fooien voor het personeel en wifi. Een andere unieke Seabourn-eigenschap is het uitschuifbare watersportplatform (de Marina) aan de achterzijde van de schepen. Op een zogenaamde Marina-dag kunnen de gasten naar hartenlust genieten van alle watersportfaciliteiten. Wilt u kayakken, surfen of suppen? Het kan allemaal en is volledig inbegrepen.

De Seabourn Venture is het gloednieuwe en eerste expeditieschip van deze luxe rederij met wederom een unieke uitrusting aan boord. Een goed voorbeeld hiervan zijn de twee, speciaal voor dit schip ontworpen, onderzeeërs waarmee gasten het onderwaterleven kunnen ervaren. Niet voor niets krijgt Seabourn de beste en hoogste waarderingen van haar trouwe gasten en vele awards zijn de laatste jaren in de wacht gesleept.

Inclusief bij Seabourn

  • Cruise op basis van volpension
  • (Non) alcoholische dranken (zeer exclusieve merken uitgezonderd)
  • Fooien
  • Roomservice
  • Dineren in specialiteitenrestaurants
  • Watersportmogelijkheden vanaf de marina
  • Wifi

Routes Seabourn

VertrekSchipVanNaarRoute
02-03-2024 Seabourn Encore Hongkong, China Singapore, Singapore 15-daagse Seabourn Cruise Thailand, Cambodja & Vietnam
19-03-2024 Seabourn Venture Praia (Ilha De Santiago), Kaapverdië Malaga, Spanje Northwest African Cultures
24-03-2024 Seabourn Ovation Bridgetown, Barbados Bridgetown, Barbados Caribbean Gems
27-03-2025 Seabourn Ovation Lissabon, Portugal Monte Carlo, Monaco Iberian Coast, France & Italy
27-06-2025 Seabourn Pursuit Broome, Australië Darwin, Australië Kimberley Expedition Warerfalls & Wandjinas