Holland America Line
Holland America Line
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Holland America Line

Holland America Line

4*Deluxe Holland America Line

Al 150 jaar lang laat Holland America Line haar gasten kennismaken met nieuwe bestemmingen en nieuwe culturen. Zij hebben uit de eerste hand ervaren hoe reizen het leven kan veranderen. Met middelgrote schepen bieden ze meer dan 500 reisschema’s met havens in 100 landen over de hele wereld. Holland America Line blijft trouw aan de tijdloze elegantie van het oceaanreizen. Vanaf het moment dat u aan boord stapt van een van de ruime, middelgrote schepen merkt u het verschil. Klassieke scheepslijnen, een fraai interieur en warme gastvrije service.

Deze rederij heeft een historie van reeds 150 jaar, toen de eerste vaart van Rotterdam naar New York gemaakt werd, oorspronkelijk voor emigranten, later voor de pleziervaart. Tradities zijn nog steeds belangrijk aan boord, maar men is zeker met de tijd meegegaan. In de nieuwste generatie schepen is veel aandacht aan een modern design en schitterende kunst besteed. Kleinschalige lounges en bars met elk een eigen muziekstijl maken de sfeer gezellig en intiem. Het is niet moeilijk uw eigen favoriete plek te vinden. Vergeet niet een kijkje te nemen in het Crow’s Nest, waar u interactief kunt leren over de bestemmingen die u aandoet of vanuit een luie stoel en met zicht op de navigatieschermen kunt genieten van het zicht op de zee of bestemming.

Dineren kunt u natuurlijk in de Main Dining room, maar speciaal voor de culinaire liefhebbers zijn er diverse specialiteitenrestaurants zoals Rudi’s Sel de Mer of de Pinnacle Grill. Tijdens uw cruise kunnen er dagen zijn waarop u na een bezoek aan land of excursie liever even informeel gaat lunchen of dineren, daarvoor is het Lido Market Place (buffet) met zijn vele keuzes en schitterende uitzicht een goede optie.

De staterooms en suites zijn keurig, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Uw hut-steward zorgt er voor dat uw bed ’s avonds opengeslagen ligt en dat uw kussen voorzien is van een chocolaatje. Maar ook elders op het schip, ontmoet u de altijd glimlachende bemanningsleden.

Er is een ruim zonnedek en één van de zwembaden kan voorzien worden van een glazen dak. Ook met een boek of drankje bent u hier dus altijd comfortabel.

Naast de diverse muziek biedt het theater World Stage ’s avonds een gevarieerd programma van variété, muziek en een keur aan artiesten. Cruises worden cruise-only of met Have it All pakket aangeboden. Bij het Have it All pakket zijn uw drankjes, Wifi, een excursietegoed en enkele avonden dineren in de specialiteitenrestaurants inbegrepen.

Inclusief bij Holland America Line

  • Cruise op basis van volpension
  • Koffie en Thee
  • Roomservice

Exclusief bij Holland America Line

  • (Non) alcoholische dranken
  • Fooien
  • Dineren in specialiteiten restaurants
  • Excursies in de haven
  • Wifi
  • Persoonlijke uitgaven aan boord

Routes Holland America Line

VertrekSchipVanNaarRoute
15-03-2025 Nieuw Statendam Fort Lauderdale, Florida, USA Fort Lauderdale (Florida), USA Western / Tropical Caribbean
16-03-2025 Rotterdam Fort Lauderdale (Florida), USA Fort Lauderdale (Florida), USA Panama Canal Sunfarer / Southern Caribbean Seafarer
22-06-2025 Noordam Vancouver, Canada Anchorage, Alaska 11-Day Signature Denali D6c
24-08-2025 Nieuw Statendam Rotterdam, Nederland Amsterdam, Nederland Wild British Isles: Waterford
06-09-2025 Rotterdam Rotterdam, Nederland Rotterdam, Nederland Norwegian Fjords wiith Nordfjord and Copenhagen
07-09-2025 Nieuw Statendam Amsterdam, Nederland Barcelona, Spanje 14-Day Around the Iberian Peninsula