Emerald
Emerald
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Emerald

Emerald Cruises-logo

5* Emerald Cruises

Genieten van Europa’s mooiste wijngebieden en valleien? Emerald biedt u hiervoor state-of-the-art rivierschepen, waar u grenzeloos kunt genieten van al het moois dat de Europese rivieren u te bieden hebben. Ontdekt u liever de weidse oceaan, dan bevelen we de ‘superjachten’ Emerald Azzurra en Emerald Sakara als uw boutique hotel op zee.

Riviercruises

Of het nu de Donau, de Moezel, de Rhône of Douro is, als u kiest voor de comfortabele en moderne riviercruiseschepen van Emerald, dan weet u zeker dat u een heerlijke cruisevakantie zult ervaren. U vaart deels overdag. Op deze manier kunt u al varend van prachtige panorama’s genieten. Bergtoppen, lieflijke dorpjes en wijngaarden wisselen elkaar af. Regelmatig legt het schip aan en kunt u onder deskundige en bevlogen leiding een mooie wandeling of excursie gaan maken. Uiteraard behoren de Unesco Werelderfgoed-sites ook tot de plaatsen die u bezoekt vanuit uw drijvende hotel.

Daarnaast zijn er diverse riviercruises met een specifiek thema, bijvoorbeeld op het gebied van cultuur of gezondheid. Silverjet biedt uitsluitend suites aan met een (inpandig) balkon, zodat u ook vanuit uw eigen kamer kunt genieten van al het moois op de oevers van de rivier.

En dan de spiksplinternieuwe ‘superjachten’, 110 meter lang en geschikt voor 100 levensgenieters. Met indrukwekkende faciliteiten als een ‘infinitypool’, een fitnessruimte, ruime spa en uiteraard aantrekkelijke zitjes aan dek, waar u uw medepassagiers ontmoet en ongetwijfeld veel gezellige avonduurtjes zult beleven. In 2022 mochten de eerste gasten aan boord van de Emerald Azzurra ervaren hoe ontspanning, luxe en authentieke bestemmingen samengaan. In 2023 wordt het identieke schip Emerald Sakara aan de vloot toegevoegd. Nog meer keuze om de wereld te verkennen vanuit een luxe schip met een prachtig en modern design.  

Aan boord (van welk Emerald-schip dan ook) is het gezelschap klein. Hierdoor ontstaat een intieme en persoonlijke sfeer, die er voor zorgt dat u zich meteen thuis voelt. Als gast geniet u van uitstekende maaltijden. De internationale gerechten zijn door top-chefs bereid en tijdens lunch en diner zijn ook een selectie aan wijnen en andere drankjes inbegrepen.

Inclusief bij Emerald

  • Cruise op basis van volpension
  • Een selectie aan wijnen en andere drankjes tijdens de lunch en het diner
  • Per bestemming een landexcursie (begeleide wandeling, fietstocht of bus-excursie)
  • Roomservice
  • Wifi

Routes Emerald Cruises

VertrekSchipVanNaarRoute
05-07-2024 Emerald Star Regensburg (Munchen), Duitsland Boedapest, Hongarije Danube Delights
17-08-2024 Emerald Dawn Zürich, Zwitserland Amsterdam, Nederland Jewels of the Rhine
28-09-2024 Emerald Azzurra Dubrovnik, Kroatië Venetië, Italië Croatian Coast and the best of the Adriatic
23-11-2024 Emerald Azzurra Athene, Griekenland Aqaba, Jordanië Acropolis to Petra
30-11-2024 Emerald Sakara Marigot, St. Martin Marigot, St. Martin Cruising the Leeward Islands
05-01-2025 Emerald Azzurra Mahe, Seychellen Mahe, Seychellen Tropical Charms of the Seychelles
21-02-2025 Emerald Sakara Mombassa, Kenia Mahe, Seychellen Seychelles & Indian Ocean Adventure
05-04-2025 Emerald Sakara Bridgetown, Barbados Marigot, St. Martin Eastern Caribbean with St. Barths
26-04-2025 Emerald Liberté Lyon, Frankrijk Nice, Frankrijk Sensations of Lyon & Provence