Brochures
 • Zomerzon 2021

  Zomerzon 2021

  Genieten van een heerlijke zonvakantie. Wie wil dat nu niet? In onze brochure Zomerzon 2021 inspireren wij u met luxe accommodaties en mooie rond- en combinatiereizen in onder andere Spanje, Portugal, Marokko, Griekenland en Italië, maar ook de Verenigde Arabische Emiraten, Malediven, Réunion, Mauritius, Seychellen, Zanzibar en de Caribbean. Uw vakantie wordt tot in de puntjes voor u verzorgd; Travel in Style - The Silverjet Way!

 • Local Colours 2021

  Local Colours 2021

  Trots presenteren wij u Local Colours, speciaal voor de fijnproevers. Een selectie aan Silverjet boutique hotels welke garant staan voor een ontspannen vakantie in aangename sfeer. Hotels met een eigen karakter, vaak gelegen in een natuurlijke omgeving, ver weg van alle drukte. Wij nemen u mee naar het unieke gevoel van de regio en de accommodatie. Bestel onze nieuwe brochure en proef de sfeer in België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië en Griekenland!

 • Mauritius 2021-2022

  Mauritius 2021-2022

  Ontdek de luxe hotels in onze nieuwe Mauritius Brochure! Mauritius gelegen in de Indische Oceaan: een garantie voor een heerlijke vakantie met een interessante cultuur, prettig levensritme, luxe hotels en een uitstekend serviceniveau. Vanwege de vele extra’s en kortingen voor honeymooners ook een ideale bestemming voor een huwelijksreis.

 • Winterzon 2021-2022

  Winterzon 2021-2022

  Ultiem genieten met Silverjet. Ontdek de wereld van Silverjet vol comfort, service en stijl. Al meer dan 20 jaar selecteert ons uiterst professionele team alle vakantieonderdelen tot in de kleinste details, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie op fantastische locaties en met een sublieme verzorging en excellente gastronomie.