Luxe rederij Silversea
Luxe rederij Silversea
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe rederij Silversea

Niet alleen de rederij of de prachtige schepen maken dit alles tot een succesverhaal. Zeker ook de routes die Silversea in het programma heeft, dragen hier aan bij en maken het tot een verfijnd en luxe totaalproduct.

Silversea Cruises is een Europese/Italiaanse rederij voor ultieme, luxe cruisevakanties. Aan boord merkt u dit door onder andere de ruime suites en een excellente keuken, maar meer nog door de ongeëvenaarde service en onzichtbare verwennerij die zo natuurlijk lijkt te zijn voor de bemanning aan boord. Silversea is een wervelend succes geworden door de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel in combinatie met de all-inclusive formule. Uw maaltijd kan à la carte gekozen worden in een van de restaurants of kunnen wanneer gewenst genuttigd worden in uw suite. Aan boord van Silversea treft u restaurants aan die behoren tot het exclusieve Relais & Chateau. De verfijnde details maken deze luxe schepen zelfs nog exclusiever: zilveren tafelbestek van Christofle, accessoires van Bulgari, Champagne en de beste kaviaar.

Faciliteiten

    - Onbeperkt WIFI vanaf standaard suites.
    - Geschikt voor Culinary & Wine cruises en Bridge cruises.
    - All-inclusive; fooien, gevulde minibar en specialiteiten restaurants inclusief (behalve Relais & Chateau).
    - Voorzien van zwembad(en), SPA, theater, verschillende bars, winkels en casino.


Schepen

Met de verschillende schepen vaart Silversea wereldwijd, naar alle 7 continenten. Ervaar het Silversea-gevoel en geniet van het summum van luxe! De combinatie van persoonlijke service, vanzelfsprekende gastvrijheid en luxueuze suites, maken het een waar genot aan boord te zijn. Silversea houdt vast aan de intimiteit van de kleinere schepen waarmee het mogelijk is om in de afgelegen havens die zelden zijn aangedaan het ware avontuur te ontdekken. Deze kleine intieme schepen kunnen varen en aanleggen in de stad zodat lange transfers naar de bestemming vermeden kunnen worden.

Ga aan boord van de Silver Shadow of Silver Whisper, kleinschalige 5* schepen met maximaal 380 passagiers aan boord en ongeveer 300 bemanningsleden of kiest of liever voor het kleinste schip uit de vloot, de Silver Wind met nog geen 300 gasten aan boord? De Silver Spirit is iets groter met plaats voor 540 passagiers en ruim 375 bemanningsleden.

Het nieuwste schip dat aan de vloot is toegevoegd is de 5*Deluxe Silver Muse. Dit luxe cruiseschip biedt accommodatie voor maar liefst 600 passagiers die allen in minimaal een suite met balkon zullen verblijven. Aan boord van alle schepen kunt u genieten van een uitstekende service, butlerservice in iedere suite categorie, een open dinerzitting en niet alleen uitmuntende maaltijden maar ook de (alcoholische) drankjes zijn inclusief in de prijs.

Specificaties schepen:

    Silver Wind – 300 gasten (220 crew), bouwjaar 1995 (2016 renovatie), 17.000 ton
    Silver Shadow – 380 gasten (300 crew), bouwjaar 2000 (2017 renovatie), 28.300 ton
    Silver Whisper - Idem als de Shadow, maar bouwjaar 2001
    Silver Spirit – 540 gasten (380 crew), bouwjaar 2009, 36.000 ton
    Silver Muse – 590 gasten (410 crew), bouwjaar 2017, 40.700 ton

Suites:

    Silver Wind – Suite met venster 22m² en met balkon 27m²
    Silver Shadow – Suite met venster 27m² en met balkon 32m²
    Silver Whisper - Idem als de Shadow, maar bouwjaar 2001
    Silver Spirit – Suite met venster 29m² en met balkon 35m²
    Silver Muse – Suite met venster 31m² en met balkon 36m²

Suite met venster (Vista Suite), Silver Spirit - 29m²    Suite met balkon, Silver Muse - 36m²    Silver Suite, Silver Muse - 73m²

Kiest u voor Silversea dan kiest u voor ruimte, kleinschaligheid en kwaliteit!

Wilt u meer informatie over cruises neemt u dan contact op met onze Luxury Travel Consultants of bekijk ons aanbod cruises nu.