Seadream Yacht Club
Seadream Yacht Club
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Seadream Yacht Club

It’s yachting, not cruising, zeggen ze zelf bij SeaDream en dat klopt.

Een vakantie op een elegant jacht, waar luxe en verwennerij tot kunst verheven zijn. De schepen van de SeaDream Yacht Club bieden u een unieke ervaring! SeaDream biedt haar gasten ultieme, ongedwongen elegantie en maken de dromen van zelfs de meest verwende cruisepassagier meer dan waar. Op de Balinese bedden is het goed toeven. Hier gaan privacy en vrijheid op uitnodigende wijze samen. Verwacht bij SeaDream Yacht Club geen Broadway-shows, maar er zijn toch verrassend veel publieke ruimtes aan boord. Voor wie wil genieten en ontstressen kan dat: van complete rust tot en met verschillende watersporten vanaf een uitklapbaar platform aan de achtersteven van beide schepen. Van kajaks tot zeilboten en van snorkeluitrusting tot waterski’s is op de schepen aanwezig, zonder meerkosten. Ook kunt u overdag deelnemen aan een van de aangeboden excursies of meegaan op een fietstour. SeaDream heeft namelijk mountainbikes aan boord waarvan zonder bijbetaling gebruik gemaakt kan worden. SeaDream verzamelde al vele ‘awards’ als het gaat om haar service en culinaire verzorging. U geniet van ‘gourmet dining’ in een elegante en ongedwongen sfeer. Er zijn dus geen formele avonden aan boord. Overheerlijke maaltijden, uiteraard met verse ingrediënten, worden à la minute voor u bereid vergezeld door goede wijnen. Aan boord zijn alle drankjes, tot champagne aan toe inbegrepen evenals de fooien. Ook uw minibar is gevuld met een selectie van drankjes. Bij SeaDream Yacht Club bestaat de mogelijkheid om te dineren, lunchen en ontbijten in de open lucht.

Faciliteiten

    - WIFI tegen betaling.
    - Geschikt Wine cruises, mogelijkheid om onder de sterrenhemel te slapen.
    - All-inclusive; fooien, gevulde minibar en alle restaurants inclusief.
    - Voorzien van zwembad, (piano)bar, winkel en watersportplatform.


Schepen

De twee 5* jachten, SeaDream I en SeaDream II zijn chique en elegant ingericht, maar de sfeer is informeel. U voelt zich direct thuis. Door de afmeting van beide jachten is het mogelijk om kleine havens te bereiken. 95 bemanningsleden zorgen ervoor dat de 110 gasten aan boord een fantastische reis beleven. U verblijft in een van de comfortabele Yacht Club Suites (minimaal 18m²) die alle zeezicht hebben.

Op diverse afvaarten (in de Caribbean) wordt de Seadream’s Champagne and Caviar Splash aangeboden, een bijzondere ervaring. Bij het zwembad kunt u op comfortabele stoelen genieten van een Starlight Movie. Op de Balinese bedden is het overdag heerlijk ontspannen, maar wilt u ‘s nachts onder de sterrenhemel slapen, dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. In de Thaise Spa staan specialisten voor u klaar om u te verwennen. Tevens is er een fitnessruimte en bibliotheek aan boord. Met de golfsimulator heeft u de keuze uit 30 golfbanen. Of u kunt natuurlijk uw eigen golfuitrusting meenemen aan boord en op diverse plaatsen gaan golven waar SeaDream in de haven aanlegt. Een cruise met SeaDream voelt als een cruise met uw eigen privéjacht!
Specificaties schepen:

    SeaDream I – 110 gasten (95 crew), bouwjaar 1984, 4.250 ton
    SeaDream II – Idem maar bouwjaar 1985

Suites:
Yacht Club State Room - 18m²   
Commodore Suite - 36m²    
Owner Suite - 42m²

Wilt u meer informatie over cruises neemt u dan contact op met onze Luxury Travel Consultants of bekijk ons aanbod cruises nu.