Een uitstekende keuze, rederij Seabourn
Een uitstekende keuze, rederij Seabourn
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Een uitstekende keuze, rederij Seabourn

De rederij Seabourn is al vele jaren toonaangevend in luxe cruises. Met de nieuwe generatie schepen, geschikt voor 458 - 600 passagiers, biedt de rederij de meest verwende passagier een keur aan onovertroffen vakantiebelevenissen.

Seabourn kenmerkt zich naast de uitstekende kwaliteit van service en maaltijden ook door de ongedwongen sfeer aan boord en de aangename all-inclusive formule. Dit betekent dat alle drankjes, ook alcoholische dranken, geselecteerde wijnen, champagne en minibar aan boord zijn inbegrepen, evenals de fooien voor het personeel. Het is dan ook niet vreemd dat Seabourn reeds vele jaren de hoogste waarderingen krijgt van haar gasten en vele Awards heeft mogen ontvangen. Seabourn hanteert het Seabourn Square concept. Dit betekent dat er geen lobby en receptie meer zijn, maar een aangename multifunctionele ruimte met comfortabele zitjes, een gezellige koffiebar, buitenterras, bibliotheek, winkeltjes, servicedesk en informatiepunt.

Impressie Seabourn schepen
 

Faciliteiten

  • - WIFI tegen betaling.
  • - All-inclusive; fooien, gevulde minibar en specialiteiten restaurants inclusief.
  • - Voorzien van zwembad(en), SPA, theater, open receptie (Seabourn Square), verschillende bars, casino en winkels. Watersportplatform (Marina) aan boord van alle schepen.

Schepen

Alle Seabourn-schepen beschikken over een unieke en moderne marina, welke op bepaalde routes in zonnige streken achter het schip in zee kan worden ingezet voor diverse watersporten.

Seabourn heeft 3 identieke 5* schepen; de Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en de Seabourn Quest. Alle drie schepen hebben ruimte voor ruim 450 passagiers. Voordeel van dergelijke kleine schepen is natuurlijk dat ze op plaatsen kunnen komen waar de grote schepen niet aan kunnen leggen. Zo komt u op de mooiste plaatsen!

Het nieuwste schip dat aan de vloot is toegevoegd is de 5*Deluxe Seabourn Encore. Met aan boord ruimte voor 600 passagiers is ze net iets groter dan de andere schepen en heeft u onder andere iets meer keuze op culinair vlak.

In het voorjaar van 2018 zal ook nog een 5e schip aan de vloot worden toegevoegd, de 5*Deluxe Seabourn Ovation, identiek aan de Seabourn Encore. Beide schepen zullen een rijkdom aan nieuwe concepten bieden, met ultra luxe design elementen, lichte kleuren en enkel suites met een balkon om de meest veeleisende reizigers van de wereld te kunnen bedienen.

Specificaties schepen:

  • 5* Seabourn Odyssey – 460 gasten (335 crew), bouwjaar 2009, 32.000 ton
  • 5* Seabourn Sojourn – idem als de Odyssey, maar bouwjaar 2010
  • 5* Seabourn Quest – idem als de Odyssey, maar bouwjaar 2011
  • 5*Deluxe Seabourn Encore – 600 gasten, bouwjaar 2016, 40.350 ton
  • 5*Deluxe Seabourn Ovation – idem als de Encore, maar bouwjaar 2018

 

Suites:

Suite met venster - 28m² Suite met balkon - 34m² Wintergarden Suite - 102m²

Impressie suites Seabourn

Seabourn, een uitstekende keuze voor uw welverdiende vakantie!

Heeft u vragen neemt u dan contact op met onze Luxury Travel Consultant of bekijk ons aanbod cruises.