Ontdek het Silverjet voordeel tijdens de schoolvakanties
Ontdek het Silverjet voordeel tijdens de schoolvakanties
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Ontdek het Silverjet voordeel tijdens de schoolvakanties

Silverjet is een touroperator voor luxe vakanties. Dat betekent dat u bij ons verzekerd bent van luxe hotels, gerenommeerde vliegtuigmaatschappijen, pivétransfers of een huurauto inclusief, het gebruik van de Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brusssel en luxe cruisemaatschappijen. Wij vinden dat ook wanneer u tijdens schoolvakanties op vakantie wilt, dit op luxe en comfortabele manier moet kunnen.
Door onze manier van werken krijgt u ook de juiste prijzen tijdens de schoolvakanties. Daar waar andere touroperators vaak tijdens de schoolvakanties prijzen verhogen, houden wij onze prijzen stabiel, waardoor Silverjet regelmatig tijdens de schoolvakanties goedkoper is dan andere touroperators. Wilt u graag een offerte van ons ontvangen? Of een vrijblijvend gesprek aan gaan met onze Luxury Travel Consultants? Neem dan contact met ons op.

Bij Silverjet Vakanties weten we als geen ander hoe belangrijk vakantie voor u is. Dus regelen we alles, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten. Wij stemmen uw vakantie af op uw agenda als het gaat om de gewenste vertrekdag of vakantieduur. Tevens kunt u bij Silverjet rekenen op de altijd inbegrepen Executive Lounge op Schiphol, Düsseldorf en Brussel, gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen, privétransfers op de bestemming, uitstekende hotels en een ongeëvenaard serviceniveau. Vanzelfsprekend Silverjet.