Regent, Welkom aan boord
Regent, Welkom aan boord
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Regent, Welkom aan boord

Laat u verwennen... alles is inclusief. Het is de enige rederij die écht vaart op basis van all inclusive. Niet alleen de drankjes, fooien en maaltijden zijn inbegrepen maar ook de (alcoholische) drankjes, specialiteitenrestaurants, onbeperkt gebruik van de WIFI en excursies in elke haven.

Met Regent Seven Seas kunt u genieten van het ultieme cruisen. Zonder zorgen, relaxt, smart casual en smullend van culinaire verwennerij. U betreedt de wereld van luxe vakanties ‘on top of the top’. Alles is erop gericht om u volledig naar het zin te maken met kwaliteit en service hoog in het vaandel. Vanwege de uitstekende service, de vriendelijke bemanning, een wasserette aan boord (waar u zelf de was kunt doen of kunt laten doen), en het zorgeloze verblijf op basis van all inclusive zijn de schepen van Regent Seven Seas ook uitermate geschikt voor de langere cruises. Terwijl u vaart naar de mooiste bestemmingen kunt u genieten van het aangename entertainment aan boord en van heerlijke gerechten proeven die de chefs van de verschillende restaurants voor u klaar maken. De schepen van Regent Seven Seas zijn niet te groot waardoor ze vaak in of nabij het centrum van een stad kunnen aanleggen. Daarnaast liggen ze vaak lang in de verschillende havens zodat u alle tijd heeft om de bestemming te verkennen door middel van de aangeboden excursies die inclusief zijn in de prijs. In iedere haven kunt u kiezen uit een aantal excursies waaraan u kunt deelnemen waarvan de meeste inclusief zijn in de prijs. U kunt deze aan boord of voorafgaand aan uw cruise reserveren.


Impressie Regent Seven Seas Cruises schepen
 

Faciliteiten

  • - Onbeperkte WIFI.
  • - All-inclusive: fooien, (alcoholische) drankjes, maaltijden, specialiteitenrestaurants
  • - Ruime keuze uit excursies in de haven, welke inclusief zijn
  • - Voorzien van zwembad(en), SPA, bars, lounges, putting green, wasserette en stomerij.

Schepen

Regent Seven Seas Cruises heeft 4 schepen in de vloot, de 5* Seven Seas Navigator dat met plaats voor 490 passagiers het kleinste schip is uit de vloot. Zij is in 2016 volledig ge-upgrade in de stijl van de allernieuwste 5*Deluxe Seven Seas Explorer, sinds 2016 in de vaart. Seven Seas Explorer is het meest luxe schip ooit gebouwd. Er is plaats voor 750 passagiers en uniek is de hoeveelheid ruimte per passagier aan boord!

De 5* Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager zijn vrijwel identiek, bieden beide plaats voor 700 passagiers en hebben net zoals de Seven Seas Explorer alleen maar suites met een balkon!

Aan boord van alle schepen is er een Canyon Ranch SpaClub. Verkwikkende massages, therapeutische lichaamsbehandelingen in combinatie met fitness of een sessie met een personal trainer zullen bijdragen aan totale ontspanning van lichaam en geest. Tevens is er aan boord van alle schepen een puttinggreen waar golfliefhebbers hun swing kunnen oefenen. Enjoy, it’s all included!

Specificaties schepen:

  • Seven Seas Mariner – 700 gasten (445 crew), bouwjaar 2001 (renovatie 2018), 48.000 ton
  • Seven Seas Voyager – 700 gasten (445 crew), bouwjaar 2003 (gerenoveerd 2015), 39.500 ton
  • Seven Seas Navigator – 490 gasten (325crew), bouwjaar 1999 (gerenoveerd 2016), 28.550 ton
  • Seven Seas Explorer – 750 gasten (550 crew), bouwjaar 2016, 55.000 ton

    Neem een kijkje aan boord

Suites:

Suite met balkon, Seven Seas Explorer - vanaf 28m² Penthouse Suite, Seven Seas Mariner - 42m² Master Suite, Seven Seas Voyager - 124m²

Impressie suites Regent Seven Seas Cruises


Wilt u meer informatie neemt u dan contact op met onze Luxury Travel Consultant of bekijk op onze website ons aanbod cruises.