Silverjet vakanties
VVRIATA

Reisthema's

De één zoekt absolute rust en ruimte te midden van een prachtige natuur in een verscholen liggende hideaway, voor een ander is een hotel dat veel sportieve buiten- en watersportactiviteiten biedt een absolute ‘must’.  Weer anderen laten wat de lichaamsbeweging betreft vooral hun oog vallen op hotels in de nabijheid van 18-holes golfbanen voor een perfecte golfvakantie.

Wie met het gezin op vakantie gaat is vooral op zoek naar een accommodatie met vele faciliteiten voor de kinderen en een goed georganiseerde Kids Club voor een geslaagde familievakantie. Anderen willen de levendige drukte van dergelijke resorts juist vermijden en kiezen voor een adres dat voor Adults Only is of zelfs voor Couples Only.  Staat romantiek helemaal aan top, dan is een intiem onderkomen voor een huwelijksreis de juiste keuze. Voor de samensmelting van lichaam en geest en het bereiken van een ultiem welbehagen biedt zich onze uitgelezen selectie aan hotels met voortreffelijke spa- en wellness faciliteiten aan.

Zijn verrassende culinaire  ervaringen een belangrijk onderdeel van uw vakantie? Kies dan voor onze uitgebreide selectie hotels met gourmet- en fine dining restaurants. Voor wie meer op zoek is naar gemak en zorgeloosheid bieden onze all inclusive-hotels uitkomst.

Tijdens een vakantie is een hotel of resort meer dan alleen een bed voor de nacht. Het karakter van de accommodatie bepaalt mede het welslagen van uw reis. Daarom biedt Silverjet Vakanties voor elk wat wils: persoonlijke, intieme boutique hotels, klassieke heritage hotels en eigentijdse design hotels. Hotels in de centra van bruisende steden, waar het allemaal gebeurt, vindt u als u het thema city selecteert.

>

Family

Deze resorts bieden uitstekende voorzieningen voor kinderen of speciale kortingen, van gratis verblijf tot kortingen op een eigen kamer of gratis maaltijden.

>

Adults & Couples Only

Deze hotels en resorts zijn uitermate geschikt voor volwassen stellen die op zoek naar rust en ‘quality time’ met elkaar.

>

Culinair

Hotels die bekend staan op hun toprestaurant of hotels die aantrekkelijke kortingen aanbieden op het gebied van verzorging zoals gratis maaltijden.

>

All Inclusive

In deze door ons zorgvuldig op kwaliteit en service geselecteerde resorts is (bijna) alles inclusief en in de reissom inbegrepen.

>

Wellness

Wellness hotels zijn gericht op relaxen, rust en bezinning, ondersteund met traditionele of ultramoderne Spa’s, therapieën en behandelingen.

>

Honeymoon

Met zorg geselecteerde hotels vol romantische faciliteiten of met aantrekkelijke kortingen voor de perfecte huwelijksreis.

>

55 Plus

Deze hotels geven korting op het verblijf aan gasten van 55 jaar en ouder.

>

Design

Hotels met een verfrissende aanpak, met een uniek concept en een zeer eigen en trendy ´look´. Hotels die zich echt onderscheiden, op alle fronten.

>

Boutique

Kleinschalige accommodaties met een sfeervolle, charmante en persoonlijke service. Hier voelt u zich pas echt een gewaardeerde gast.

>

Active

Hotels en resorts met de allerbeste sportfaciliteiten, zowel op het land als in het water. Voor actie en wat avontuur tijdens uw vakantie.

>

Hideaway

Onder deze verzamelnaam rubriceerden wij accommodaties met een unieke, verscholen ligging waar rust vanzelfsprekend en authentiek is.

>

Golf

Hotels met optimale golffaciliteiten, zowel voor beginnende als voor veeleisende spelers. De golfbaan behoort tot het hotel of ligt direct in de buurt.

>

Lang Verblijf

Heel wat luxe hotels hebben graag dat u er zo lang mogelijk verblijft. Om dit te stimuleren bieden zij u extraatjes of kortingen aan.

>

Huwelijksjubileum

Voor menigeen zijn mijlpalen als een bepaald huwelijksjubileum een uitstekende reden om dit met een bijzondere en romantische vakantie te vieren.

>

Heritage

Hotels die een verhaal hebben te vertellen, gevestigd in klassieke gebouwen uit vorige eeuwen en met de grandeur van voorbijgegane tijden.