Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Costa de la Luz

Aan de Costa de la Luz, de Atlantische kust van Andalusië, vindt u werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie:
lange stranden met prachtig fijn zand, mooie witte dorpjes en uitdagende golfbanen.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Costa de la Luz

Door de ligging biedt de Costa de la Luz een heerlijk klimaat. Dit gebied strekt zich uit van de monding van de Guadiana Rivier tot aan de Punta de Tarifa in de Straat van Gibraltar. De Atlantische kust van Andalusië wordt beheerst door een stralende zon, een intens blauwe hemel en eindeloze gouden zandstranden. Nergens in Spanje schijnt de zon zo lang als hier, vandaar ook de naam: kust van het licht!

Luxe hotels aan eindeloze zandstranden
De urbanisatie nova Sancti Petri is de luxe buitenwijk van Chiclana de Frontera, gelegen aan eindeloze zandstranden die ideaal zijn omte windsurfen. De wijk is ruim opgezet met in de directe omgeving verschillende golf- en tennisbanen. Ondanks de rust van deze urbanisatie vindt men in het centrum diverse restaurants en bars. Aan de Playa de la Barossa selecteerden wij het ruim opgezette en stijlvolle Gran Melia Sancti Petri .

Vakantie rond Jerez de la Frontera
Landinwaarts vindt u een grote variëteit aan landschappen en witte dorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. In Jerez de la Frontera zijn door de eeuwen heen onder invloed van verschillende culturen karakteristieke bouwwerken ontstaan. Daarnaast is Jerez al vele jaren befaamd vanwege haar productie van sherrywijnen en paardrijschool.

Tussen Jerez de la Frontera en Huelva bevindt zich het Nationaal Park Donana aan de monding van de Guadalquivir. Het is een van de belangrijkste moerasgebieden ter wereld en van groot belang voor (trek)vogels in het voor- en najaar.

Sevilla, het hart van Andalusië, is een uiterst enerverende stad en speelde een belangrijke rol in het handelsverkeer tussen Spanje en Amerika. Veel van de kerken, kloosters en kunstwerken in de stad stammen nog uit deze tijd.

Luxe hotels in Sevilla
U kunt hier kiezen uit het luxueuze en historische Hotel Alfonso XIII aan de rand van het oude centrum en het Gran Melia Colon waar elke verdieping is gewijd aan een van de zeven grootste Spaanse schilders.

Hotelvoorzieningen

In de Spaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs (die aan de Costa del Sol en op de Balearen alleen in de vakantieperioden zijn geopend). In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

Tips

Autohuur
De hotels aan de Costa de la Luz bieden wij inclusief autohuur aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren om tal van fraaie dagtochten in de omgeving te maken. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Autoreis: Andalucia Magica
Tijdens deze prachtige autoreis door 'Magisch Andalusië' maakt u kennis met fascinerende historische steden als Granada, Córdoba en Sevilla met hun vele Moorse invloeden, traditionele wijken en indrukwekkende bezienswaardigheden. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Combi Sevilla & Costa de la Luz
Combineer uw bezoek aan de interessante en bezienswaardige stad Sevilla met een aantal dagen aan de Costa de la Luz aan de Atlantische Oceaan met zijn mooie lange witte zandstranden. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Klimaat

Costa de la Luz

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  20 
  19 
 • Feb 
  20 
  18 
 • Mrt 
  21 
  18 
 • Apr 
  22 
  19 
 • Mei 
  24 
  20 
 • Jun 
  25 
  22 
  10 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  26 
  23 
  11 
 • Aug 
  27 
  24 
  11 
 • Sep 
  26 
  24 
 • Okt 
  24 
  23 
 • Nov 
  23 
  22 
 • Dec 
  21 
  20 
Taal Spaans
Valuta

Euro

Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Meet & Greet Geen Meet & Greet in jerez de la Frontera.
Service ter plaatse In Sevilla en langs de Costa de la Luz beschikt Silverjet Vakanties niet over een lokale vertegenwoordiging.