Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Costa Blanca

Aan de Costa Blanca, of 'Witte Kust', waar de zon meer dan 300 dagen uitbundig schijnt wisselen fijne zandstranden en ruige kliffen elkaar af, met daartussen beschutte baaien.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Costa Blanca

Langs de Costa Blanca vindt u talloze plaatsjes als Benidorm, Villajoyosa, Calpe, Altea en Dénia. Villajoyosa is vooral bekend vanwege de felgekleurde huizen in het centrum: zo konden vroeger de vissers op zee hun dorp herkennen.

Vanuit Dénia, met de drukke (vissers)haven, kunt u per boot naar het eiland Ibiza, slechts een kleine 100 km uit de kust gelegen. U kunt op allerlei manieren sportief bezig zijn: het bergachtige achterland leent zich uitstekend voor wandelingen en langs de Costa Blanca liggen diverse uitdagende golfbanen te wachten om bespeeld te worden.

Het vroegere visserdorpje Benidorm aan de Costa Blanca is tegenwoordig een van de bekendste badplaatsen in Europa. Benidorm ligt op ongeveer 40 km ten noorden van Alicante en biedt fraaie stranden, een gezellige boulevard en een druk uitgaansleven.

Luxe hotels aan de Costa Blanca
Wij kozen iets buiten Benidorm voor het unieke Asia Gardens Hotel & Thai Spa, a Royal Hideaway Hotel , een designhotel in een Aziatische bouwstijl. In de directe omgeving bevinden zich verschillende themaparken zoals Terra Mitica en Terra Natura waar de kleinsten van de familie een geweldige tijd kunnen beleven.

Beste reistijd
De Costa Blanca is niet alleen in hartje zomer, maar zeker ook in het voor- en najaar een ideale bestemming voor een korte of langere vakantie.

Hotelvoorzieningen

In de Spaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs (die aan de Costa del Sol en op de Balearen alleen in de vakantieperioden zijn geopend). In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts. De openstelling van de bij de hotelbeschrijvingen genoemde restaurants is veelal seizoengebonden: niet alle restaurants zijn het gehele jaar dan wel dagelijks geopend.

Tips

Autohuur
De hotels aan de Costa Blanca bieden wij inclusief privétransfers aan. Het is ook mogelijk om bij uw verblijf een huurauto bij te boeken in aanvulling op of ter vervanging van de privétransfers. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Combi Valencia & Costa Blanca
Combineer een bezoek aan de bruisende en interessante stad Valencia met een aantal dagen in een fraai resort met Aziatische uitstraling aan de Costa Blanca. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Taal Spaans
Valuta

Euro

Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Geen tijdsverschil.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting
Service ter plaatse Geen service ter plaatse