Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Limassol

De havenstad Limassol ligt aan de zuidkust van Cyprus, aan de Middellandse Zee, op ongeveer 60 kilometer van Paphos. Belangrijke inkomsten van de stad zijn de wijnindustrie en het toerisme.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Limassol

In en rond Limassol zijn vele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Archeologisch Museum, de archeologische vindplaats Kourion en een middeleeuws kasteel, ooit van Richard Leeuwenhart, later van de Tempeliers.

Luxe hotels
De omgeving van deze interessante stad biedt aan de oostkant een fraai strand met prachtige resorts, zoals het Amathus Beach Hotel Limassol en het nieuwe Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa .

Op ongeveer 25 minuten rijden ten westen van Limassol liggen de plaatsjes Pissouri en Kouklia. Kouklia is de mythische geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde. Het pittoreske Pissouri bestaat in feite uit twee delen: het eigenlijke dorp en Pissouri Beach. Beide delen ademen nog steeds een sterk traditioneel Cypriotisch karakter uit.

Hotelvoorzieningen

De meeste voorzieningen in de hotels en resorts op Cyprus, zoals het bezoek aan de kidsclub zijn gratis. Het beoefenen van water- en/of landsporten die door de accommodatie worden aangeboden alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten zijn gewoonlijk tegen betaling. Uitzonderingen hierop vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Autohuur
De hotels in Limassol bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants.

Klimaat

Limassol

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  14 
  16 
 • Feb 
  14 
  15 
 • Mrt 
  15 
  17 
 • Apr 
  18 
  17 
 • Mei 
  22 
  21 
  11 
 • Jun 
  25 
  23 
  12 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Watertemp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  28 
  24 
  13 
 • Aug 
  28 
  27 
  12 
 • Sep 
  26 
  27 
 • Okt 
  23 
  24 
 • Nov 
  19 
  22 
 • Dec 
  15 
  18 
Taal Grieks en Turks. Engels wordt veel gesproken.
Valuta Euro
Reisdocumenten Graag wijzen wij u erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties. Neemt u bij twijfel contact op met onze verkoopafdeling. Voor informatie zie ook: http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)

Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.
Elektriciteit 220V
Tijdsverschil Het is op Cyprus 1 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Meet & Greet * Meet & assistentie na aankomst/vertrek van de luchthaven.* Welkomst enveloppe bij aankomst.
Service ter plaatse Tijdens uw verblijf zal onze host(ess) de dag na aankomst contact met u opnemen. Hij/zij zal u lokale informatie verstrekken, uw retourvlucht bevestigen en u informeren over uw transfer terug.

Transferinformatie

Van Naar Afstand Tijd
Larnaca Parklane Resort 53 km. 39 minuten
Amathus Beach Hotel Limassol 58 km. 40 minuten
Voor alle hotels geldt: Uw privétransfer wordt uitgevoerd in een Mercedes, een Luxury Minivan, een Standaard Minivan of gelijkwaardig.