La Digue
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties La Digue

Zo’n zes kilometer ten zuidoosten van Praslin vindt u op het eiland La Digue de prachtigste zandstranden tussen de zo kenmerkende granietrotsen.

 • BoutiqueHideawayHoneymoonWellnessVilla

  Le Domaine de l'Orangeraie

  Deluxe

  La Digue - Seychellen

  Le Domaine de l'Orangeraie - Algemeen
  Le Domaine de l'Orangeraie - Exterieur
  Le Domaine de l'Orangeraie - Zwembad
  Le Domaine de l'Orangeraie - Zwembad
  Le Domaine de l'Orangeraie - Restaurants/Cafes
  Le Domaine de l'Orangeraie - Restaurants/Cafes
  Le Domaine de l'Orangeraie - Restaurants/Cafes
  Le Domaine de l'Orangeraie - Wellness
  Le Domaine de l'Orangeraie - Wellness
  Le Domaine de l'Orangeraie - Ambiance
  BoutiqueHideawayHoneymoonWellnessVilla

  Le Domaine de Orangeraie op het eiland La Digue (Seychellen) ligt in een idyllische tuin met tropische vegetatie dat wordt afgewisseld met granieten rotsen.

  Bekijk ›

  Prijs op aanvraag

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie op La Digue

Op La Digue landen geen vliegtuigen, alleen de veerboten uit Praslin en Mahé leggen er aan. Gemotoriseerd verkeer is beperkt tot taxi’s en tot busjes getransformeerde bestelbusjes en transportwagens met laadbak. Ook worden bezoekers in ossenkarren over het eiland gereden. Eigenlijk is alles te voet of per fiets bereikbaar. Straatverlichting is er nagenoeg niet. Er wonen ruim 2000 mensen. Het westen van het eiland is het meest toeristisch ontwikkeld.

Op La Digue is het spectaculaire zandstrand Anse Source d’Argent, dat geregeld decor is voor filmopnames. Wandelend van La Pass naar Grand Anse passeert u Frans-koloniale huizen.

Het eiland wordt omgeven door een koraalrif. Inheems is de paradijsmonarch, een zangvogel met een feloranje achterlijf en staart. Er is een bezoekerscentrum voor ingericht, waar u wegwijs wordt gemaakt om de dieren in het dichte gebladerte van het bos te kunnen ontdekken.

Daarnaast is op La Digue gelegenheid voor ruitertochten, rotsklimmen en duiken. En als u La Digue nog niet klein genoeg vindt, maakt u een oversteek naar de rotsachtige eilandjes Grande Soeur, Petite Soeur of Coco Island.

Excursie vanuit Mahé naar Praslin & La Digue

Praslin, het tweede grootste eiland in de Seychellen, ligt op ongeveer een uur met de ferry van Mahé. U brengt een bezoek aan de Vallee-de-Mai, de enige plek op aarde waar de reusachtige Coco-de-Mer noot groeit in zijn natuurlijke staat. U maakt een wandeling langs de paden van het oerwoud, luisterend naar de zeldzame Black Parrot.

Vervolgens een bezoek aan het beroemde strand Anse Lazio. Aansluitend een 30 minuten durende overtocht per ferry naar het vrijwel autovrije eiland La Digue. U ziet hier het koloniale landhuis L’Union Estate, waar de film ‘Goodbye Emmanuelle’ opgenomen werd en een reservaat waar reuzenlandschildpadden leven. Vervolgens vertrekt u naar Anse Source d’Argent, een van de meest spectaculaire stranden in de wereld met indrukwekkende granieten rotsformaties.


Hotelvoorzieningen

Op de Seychellen kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. Vrijwel altijd zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten van uw resort is dit in de meeste gevallen gratis. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Seychellen - Abu Dhabi Combi
Een strandvakantie op de Seychellen is uitstekend te combineren met een verblijf in Abu Dhabi. Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling.