Zighy Bay
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Zighy Bay

Oman bestaat uit twee delen, het ‘hoofdgedeelte’ en Musandam op het noordelijkste puntje van het Arabisch Schiereiland. Dit gebied wordt gescheiden van de rest van het sultanaat door een 110 kilometer brede strook van de Verenigde Arabische Emiraten.

 • ActiveCulinairHideawayHoneymoonWellness

  Six Senses Zighy Bay

  Zighy Bay - Oman

  Six Senses Zighy Bay - Algemeen
  Six Senses Zighy Bay - Exterieur
  Six Senses Zighy Bay - Zwembad
  Six Senses Zighy Bay - Zwembad
  Six Senses Zighy Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Zighy Bay - Restaurants/Cafes
  Six Senses Zighy Bay - Wellness
  Six Senses Zighy Bay - Wellness
  Six Senses Zighy Bay - Wellness
  Six Senses Zighy Bay - Uitzicht
  Six Senses Zighy Bay - Strand
  Six Senses Zighy Bay - Strand
  Six Senses Zighy Bay - Ambiance
  Six Senses Zighy Bay - Ambiance
  ActiveCulinairHideawayHoneymoonWellness

  Zighy Bay is een indrukwekkend resort op een bijzondere locatie. Het resort is een oase van luxe en ligt op het noordelijk gelegen schiereiland Musandam, tussen de imposante bergen aan de ene kant en het zandstrand van Zighy Bay aan de andere kant.

  Small Luxury Hotels
  Info & Boeken

  v.a. € 2.797, - p.p.


  03-jun-2024
  3 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Zighy Bay

Voor duikers en snorkelaars is het kristalheldere water een waar paradijs. De fjordachtige baaien en de steile bergen die wel 2000 meter uit de zee rijzen hebben Musandam ook wel de bijnaam van ‘het Noorwegen van Arabië’ gegeven.


Hotelvoorzieningen

In Oman kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting), alsmede de toegang tot de wellnessfaciliteiten. Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur

De strandvakanties, combinatiereizen en privéreis in Oman bieden wij inclusief privétransfers aan. Wilt u verschillende accommodaties combineren, dan is het ook mogelijk om een huurauto bij te boeken, in aanvulling op of ter vervanging van deze transfers. Neem hiervoor contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Combinatiereis Dubai & Zighy Bay

Na een verblijf in wervelend Dubai is het aangenaam ontspannen in het unieke resort Six Senses Zighy Bay op het noordelijk gelegen schiereiland Musandam in het Sultanaat Oman. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.