Montenegro
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Montenegro

Montenegro is een Balkanland met ruige bergen, middeleeuwse dorpjes en een smalle strook stranden langs de Adriatische kust. De baai van Kotor, die lijkt op een fjord, is bezaaid met kerken en vestingsteden zoals Kotor en Herceg Novi. Durmitor National Park, het gebied van beren en wolven, omvat kalksteenpieken, gletsjermeren en 1.300 meter diepe Tara River Canyon. De thuisbasis van een van de twee door UNESCO beschermde gebieden in Montenegro - de Werelderfgoedlocatie Kotor - Boka Bay is een van de laatste plaatsen in Zuid-Europa die de schoonheid heeft behouden die de Venetianen aan het einde van de 18e eeuw hebben achtergelaten.

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

De Republiek Montenegro ligt ten westen aan de Adriatische Zee en grenst in het noordwesten aan Kroatië en Bosnië/Herzegovina, in het oosten aan Servië en Kosovo en in het zuiden aan Albanië.Montenegro is een kleine schatkist die wordt begrensd door het kristalheldere water van de Adriatische Zee en de hoge bergen van de Balkan. Langs de bijna 30 km lange kust liggen kleine, onbekende badplaatsen en mooie geheimen zoals Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva en Bar. Dramatische landschappen en heerlijke stranden.


Hotelvoorzieningen

De meeste voorzieningen in de hotels en resorts van Montenegro zijn tegen betaling, zoals het bezoek aan de kidsclub, water- en/of landsporten die door de accommodatie worden aangeboden en het gebruik van de wellnessfaciliteiten. Uitzonderingen hierop vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur
De hotels in Montenegro bieden wij inclusief huurauto. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een luxe transfer of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Leuk is ook om Kroatië & Montenegro te combineren en uw eigen roadtrip samen te stellen. Onze Luxury Travel Consultants informeren u graag.