Sorrento & Amalfikust
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Sorrento & Amalfikust

Een reis naar de Amalfikust is een reis naar de zon, met een kustlijn van wel honderd kilometer lang. Met zandstranden en prachtige rotsachtige baaien die in de blauwe zee spiegelen. De mengeling van zee, kunst, levensvreugde en zon zal de bezoeker dag na dag meer gaan bevallen.

 • CulinairHeritageHideaway

  Grand Hotel Convento di Amalfi

  Amalfi - Amalfikust - Italië

  Grand Hotel Convento di Amalfi - Algemeen
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Zwembad
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Lobby/openbare ruimte
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Wellness
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Wellness
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Ambiance
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Ambiance
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Ambiance
  Grand Hotel Convento di Amalfi - Ambiance
  CulinairHeritageHideaway

  Grand Hotel Convento Di Amalfi combineert op harmonieuze wijze modern comfort met het historische verleden. De schoonheid van de Amalfi-kust zal u tijdens uw vakantie zeer bekoren.

  Info & Boeken

  v.a. € 1.633, - p.p.


  03-apr-2024
  3 nachten
  2 personen
 • CulinairHeritage

  Grand Hotel Royal

  Sorrento - Italië

  Grand Hotel Royal - Algemeen
  Grand Hotel Royal - Exterieur
  Grand Hotel Royal - Zwembad
  Grand Hotel Royal - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Royal - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Royal - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Royal - Restaurants/Cafes
  Grand Hotel Royal - Sport en Spel
  Grand Hotel Royal - Wellness
  Grand Hotel Royal - Uitzicht
  Grand Hotel Royal - Ambiance
  CulinairHeritage

  Grand Hotel Royal is spectaculair gelegen op een klif met een adembenemend uitzicht en omringd door een fraaie exotische tuin. Het Grand Hotel Royal in klassieke stijl met modern comfort en eigentijdse luxe biedt een geweldige service.

  Info & Boeken

  v.a. € 1.549, - p.p.


  03-apr-2024
  3 nachten
  2 personen
Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Sorrento & Amalfikust

Een van de mooiste kusten ter wereld is de Amalfikust gelegen ten zuiden van de Golf van Napels. Langs de Amalfikust loopt een smalle autoweg met schilderachtige dorpjes en adembenemende uitzichten. Sinds 1996 staat deze schitterende kust op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Elk dorpje heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden.

Een van de bekendste plaatsen is Positano. In de nauwe straatjes zijn veel trendy boetieks en winkels met lokale ambachten te vinden. In het centrum ligt de beroemde kerk Santa Maria Assunta. 19 km verder vindt u het plaatsje Amalfi. De Arabisch-Normandische Dom met zijn hoge trap is het meest opvallende bouwwerk in het centrum.

Luxe hotels aan de Amalfikust

In het plaatsje Amalfi is de Arabisch-Normandische Dom met zijn hoge trap het meest opvallende bouwwerk in het centrum. In Amalfi bieden wij het Grand Hotel Convento Di Amalfi aan, spectaculair gelegen op een klif en gehuisvest in een voormalig klooster. Nieuw in ons aanbod is het elegante hotel Santa Caterina met een spectaculaire ligging tegen de hellingen van de Amalfitaanse kust. Het uit 1880 daterende landhuis werd gebouwd door Guiseppe Gambardella en in 1904 uitgebreid en verbouwd tot een luxueus hotel.

Sorrento op het schiereiland Sorrentina

De parel van deze kust is ongetwijfeld Sorrento op het schiereiland, een prachtige historische stad met een schitterend uitzicht over de Golf van Napels en de Vesuvio. In Sorrento kozen wij voor het elegante Grand Hotel Royal waar de klassieke architectuur bijzonder fraai wordt vermengd met modern design. Dit hotel heeft een uitstekende ligging in het centrum van Sorrento.


Het schitterende vulkanische eiland Capri bereikt u middels een 45 minuten durende overtocht vanuit de haven van Napels. Het is sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw een waar jetset-oord, bekend om zijn allure, designwinkels en luxe restaurants. Lees meer over uw vakantie Capri.


Hotelvoorzieningen

In de Italiaanse hotels en resorts kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn de (niet)-gemotoriseerde watersporten en de landsporten tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur Amalfikust

De hotels langs de Amalfikust bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Privéreis: Napels - Capri - Amalfi

Ontdek de veelzijdigheid van dit prachtige stukje Italië tijdens een reis die Napels, Capri en Amalfi met elkaar combineert. Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.

Excursiereis: Napels - Pompeï - Vesuvius

Interessante excursies vanuit uw hotel in Sorrento laten u kennismaken met pittoreske Sorrento, het bruisende Napoli, Pompeï en de Vesuvius. En wat dacht u van een kookcursus waar u uw eigen pizza bereidt?

Neem voor meer informatie contact op met onze Luxury Travel Consultants.