Limassol
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luxe vakanties Limassol

U wilt toch ook genieten van een onvergetelijke vakantie vol luxe en ontspanning? Dan is Limassol dé bestemming voor u! Deze prachtige havenstad aan de zuidkust van Cyprus heeft alles te bieden wat u zoekt: een heerlijk klimaat, schitterende stranden en een bruisend nachtleven. Bovendien staat Limassol bekend om haar wijnindustrie, wat zorgt voor een extra culinaire ervaring tijdens uw verblijf. Kies voor een luxe vakantie in Limassol en laat u verwennen in stijl!

Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd.

Klik hier om ons volledige aanbod te bekijken.

Kies uw reisklasse ↑

Bestemmingsinformatie

Uw vakantie Limassol in luxe hotels en resorts

In en rond Limassol zijn vele bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het Archeologisch Museum, de archeologische vindplaats Kourion en een middeleeuws kasteel, ooit van Richard Leeuwenhart, later van de Tempeliers.

Luxe hotels Limassol

De omgeving van deze interessante stad biedt aan de oostkant een fraai strand met prachtige resorts, zoals het stijlvolle Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa en het designhotel Amara Hotel, zowel geschikt voor paren als voor gezinnen.

Op ongeveer 25 minuten rijden ten westen van Limassol liggen de plaatsjes Pissouri en Kouklia. Kouklia is de mythische geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde. Het pittoreske Pissouri bestaat in feite uit twee delen: het eigenlijke dorp en Pissouri Beach. Beide delen ademen nog steeds een sterk traditioneel Cypriotisch karakter uit. Aan Pissouri Beach selecteerden wij het elegante en in Cypriotische stijl gebouwde Columbia Beach Resort.


Hotelvoorzieningen

De meeste voorzieningen in de hotels en resorts op Cyprus, zoals het bezoek aan de kidsclub zijn gratis. Het beoefenen van water- en/of landsporten die door de accommodatie worden aangeboden alsmede het gebruik van de wellnessfaciliteiten zijn gewoonlijk tegen betaling. Uitzonderingen hierop vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.


Tips

Autohuur Limassol

De hotels in Limassol bieden wij inclusief privétransfers aan. In plaats hiervan kunt u ook kiezen voor een huurauto of voor een paar dagen een auto huren en deze bij uw hotel laten bezorgen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Luxury Travel Consultants.