Cambodja
Landinformatie   |   Aanbevelingen   |   Hotelvoorzieningen   |   Tips

Luxe vakanties Cambodja

Cambodja is een bijzondere vakantiebestemming, met prachtige stranden en fascinerende bezienswaardigheden. Wie Cambodja zegt, zegt Angkor Wat; een enorm indrukwekkend en uitgestrekt tempelcomplex dat tussen de 9e en 13e eeuw is aangelegd. Eeuwenlang in vergetelheid geraakt en in de 19e eeuw, overwoekerd door de jungle, weer is herontdekt.

 • Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Wellness
  Entertainment
  CityHeritage
   

  Raffles Grand d`Angkor

  Siem Reap - Cambodja

  Het legendarische Raffles Grand Hotel d’Angkor in Siem Reap (Cambodja) is gebouwd in de Franse koloniale stijl en boordevol oorspronkelijke elementen. Gelegen tegenover het Koninklijk Paleis is het een perfect uitgangspunt voor een bezoek aan Angkor met de ruïnes van oude tempels.

  Altijd inclusief ➝

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een State Kamer Tuinzicht o.b.v. logies & ontbijt
  • Vertrekdatum 30-07-2021

  v.a. € 1.747, - p.p.

  Info & Boeken
 • Algemeen
  Exterieur
  Zwembad
  Zwembad
  Zwembad
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Restaurants/Cafes
  Lobby/openbare ruimte
  Sport en Spel
  Wellness
  BoutiqueCity
   

  Park Hyatt Siem Reap

  Siem Reap - Cambodja

  Het moderne Park Hyatt Siem Reap in het centrum van Siem Reap (Cambodja) is met een mooi aangelegde binnentuin met waterpartijen als een oase van rust. Het Park Hyatt Siem Reap is door zijn centrale ligging de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de regio.

  Altijd inclusief ➝

  • 3 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Park Kamer o.b.v. logies & ontbijt
  • Vertrekdatum 22-10-2021

  v.a. € 1.671, - p.p.

  Info & Boeken
Kies uw reisklasse ↑

Landinformatie

Tegenwoordig staat de Angkor Wat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Het complex is zo uitgebreid en de prachtige tempels verschillen zoveel van elkaar, dat u een paar dagen nodig heeft om alleen maar de mooiste en bekendste te kunnen bewonderen. Het tempelcomplex Angkor Wat bevindt zich in de omgeving van het toeristische plaatsje Siem Reap, dat inmiddels over uitstekende hotels beschikt en frequente vliegverbindingen met Vietnam en Thailand onderhoudt.

Wij selecteerden in Siem Reap voor u twee tophotels; het klassieke Raffles Grand d'Angkor en het moderne Park Hyatt Siem Reap. Suggesties voor dagexcursies naar de omringende tempelcomplexen geven wij ook. Voor meer informatie neem contact op met onze Luxury Travel Consultants.


Tips

Aqua Mekong Cruise
Een boeiende riviercruise over de Mekong Rivier van Vietnam naar Cambodja brengt u langs kleine vissersdorpjes, groene rijstvelden en oude ruïnes. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.

Privéreis Cambodja
Een fantastische kennismaking met een aantal hoogtepunten van Cambodja. Beroemd geworden door de legendarische tempel van Angkor Wat biedt Siem Reap een stap in de wereld van het verloren Khmer-rijk. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants voor meer informatie.


Klimaat

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
27° 29° 31° 32° 31° 30° 29° 29° 29° 28° 27° 27° Gemiddelde temperatuur
8 7 8 9 8 6 5 5 5 6 8 8 Zon uren
0 1 2 5 10 9 12 12 12 11 5 1 Neerslag dagen