Corona reisadvies Griekenland
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* THE WILD HOTEL by Interni, Mykonos

Het beste van hotel The WILD is de lokatie. Gelegen op een punt van het eiland dat ruig en puur is gebleven en uitkijkt over een piepklein dorp aan het strand dat ooit door de lokale bevolking ‘de wilde dieren’ werd genoemd omdat het jarenlang bewoond werd door de meest woeste en dappere vissers van Mykonos. Nu een rustige, pittoreske haven die aan het licht brengt hoe Mykonos er vroeger uitzag, simpel, ruig, mooi en wild. De eigenaren van The WILD wilden deze authenticiteit en de moderne uitstraling van Mykonos samenvoegen in een concept. The WILD is precies dat. Luxe, authenticiteit en professionaliteit gecombineerd met vriendelijkheid en stijl. The WILD is perfect voor de eclectische reiziger. Mykonos-stad ligt op ca. 13 km van het hotel en de Internationale luchthaven op ca. 11 km afstand.

Faciliteiten

In de intieme lobby bevindt zich de receptie. Op het prachtige privéstrand met stijlvolle ligbedden, biedt het hotel zijn gasten een echte Cycladische ervaring. Het zwembad met uitzicht op de Egeïsche zee is ideaal voor diegenen die willen ontspannen en ontstressen met cocktails, versgeperste sappen of uitstekend gezette koffie.

Wellness

In de buiten gym met moderne apparatuur en Spa met plungepool worden diverse massages en behandelingen aangeboden.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies en ontbijt, De Taverna omarmt de slow food-filosofie en draait alles om heerlijk Grieks eten, lokale produkten en verse ingrediënten die langzaam worden gekookt met traditionele technieken. De chef-kok Maro Diakatou wordt beschouwd als de “goeroe” van de Griekse gastronomie.

Kamers & Suites

Het geheim van ontspanning schuilt in de details. Elke van 39 Suites en Villas in The WILD is een meesterwerk van design. De vloeren zijn handgemaakt, de lakens van linnen  en alle accommodaties zijn ingericht met designer meubelen en beschikken over airconditioning, kluisje, minibar, en parkeren is gratis.


Ligging

Calendar here