Corona reisadvies Singapore
Faciliteiten   |   Wellness   |   Wine & Dine   |   Kamers & Suites

5* The Capitol Kempinski, Singapore

Het recentelijk geopende Capitol Kempinski bestaat uit twee monumentale panden die samen een luxe hotel, een winkelcentrum en een theater vormen. Het vier verdiepingen tellende hotel beslaat het voormalige The Capitol Building uit 1933 en het Stamford House uit 1904. Het hotel is op minutieuze wijze gerenoveerd en biedt de luxe en kwaliteit van de bekende Kempinski hotelgroep. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het Nationaal Museum en de National Gallery. De metro is op 5 loopminuten van het hotel.

Faciliteiten

Elegante entree en lobby en zithoek en de Kempinski Boutique met een selectie bonbons en een verzameling van meer dan 250 rumlabels. Het hotel grenst direct aan Capitol Piazza waar een aantal uitstekende restaurants en luxe boetieks gevestigd zijn waaronder het Food Republic Capitol voor lokale gerechten en het restaurant Odette met een voortreffelijke Franse keuken door de 2*Michelinchef Julien Royer. Een 24-uurs fitnessruimte en een zoutwaterzwembad.

Wellness

Fraai Spacenter waar persoonlijke wellness voorop staat. Een toevluchtsoord waar de fusie van moderne therapieën en traditionele Aziatische behandelingen is verfijnd tot perfectie. het Spa-menu bevat een selectie massages en ontspannende lichaamsbehandelingen om uw lichaam nieuw leven in te blazen en te verjongen. Een 24-uurs fitnessruimte en een zoutwaterzwembad.

Wine & Dine

De verzorging is op basis van logies/ontbijt.
Lobby Lounge: voor afternoon tea en cocktails.
The Wine Lounge: voor wijnen en andere dranken.
Stamford by Alvin Leung: signature restaurant met gerechten uit de zuidoost-Aziatische keuken onder leiding van de 3*Michelinchef Alvin Leung onder meer bekend van Bo Innovation.

Kamers & Suites

In totaal zijn er 157 kamers en suites elk met originele Chengal-houten vloeren, hoge plafonds, gelakt afgewerkte tafelbladen en kasten met decoratieve versieringen gepolijste salontafels van Italiaans marmer. Nespresso-apparaat, gratis non-alcoholische dranken uit de minibar, een Sonos-geluidssysteem, een iPhone-oplaadstation en luxe toiletartikelen van Ferragamo. Fraaie badkamer met bad en separate regendouche.


Ligging

Calendar here