Corona reisadvies Spanje

4* NH Amistad Córdoba, Sevilla

Het NH Amistad Córdoba met zijn hoge neoklassieke façade bestaat uit twee 18e eeuwse herenhuizen en een aangrenzend gebouw met toegang tot de Maimónides Plaza. Bij de zorgvuldige renovatie van de gebouwen zijn het interieur van de binnenplaats in Mudejar-stijl, de neoklassieke gevel en de houtwerken plafondornamenten hersteld in hun oorspronkelijke grandeur. Het hotel is gelegen in het historische hart van de stad, naast een synagoge uit het begin van de 14e eeuw en op slechts vijf minuten van misschien wel het belangrijkste bouwwerk van de stad: de Mezquita-kathedraal, een bijzondere cultureel en religieus symbool in Córdoba. De unieke locatie van het hotel biedt u de mogelijkheid om alle bezienswaardigheden van deze interessante stad te voet te ontdekken. De afstand tot de luchthaven van Sevilla is ca. 110 km.

Dit hotel is onderdeel van de rondreis 'Andalucia Magica' en online niet te boeken.

Faciliteiten

Majestueuze entree, receptie en lobby met zitjes. Hierachter vindt u de schaduwrijke binnenplaats met prachtige historische zuilen en bogen. Het hotel beschikt over een cafébar, een fitnessruimte en een dakterras met klein zwembad, van waaruit u de kathedraaltoren kunt zien. Voorts een overdekte parkeerplaats. Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Het ontbijtbuffet en de overige maaltijden worden geserveerd op de binnenplaats of op het zomerterras.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Het ontbijtbuffet en de overige maaltijden worden geserveerd op de binnenplaats of op het zomerterras.

Kamers & Suites

De totaal 83 kamers en suite liggen verdeeld in twee 18e-eeuwse herenhuizen, zijn licht en modern ingericht en voorzien van airconditioning, telefoon, tv, wifi, minibar en koffie-/theezetfaciliteiten. Marmeren badkamer met bad en/of douche.


Ligging

Klik op het kaartje om restaurants en attracties in de buurt te zien.


Voeg een kamer toe
Verwijder deze kamer
Voeg een kamer toe
Calendar here