v.a. € 2.610, - p.p.

  • 5 overnachtingen o.b.v. 2 personen
  • In een Villa o.b.v. logies & ontbijt
  • Vertrekdatum 02-09-2021

5*Deluxe Four Seasons Resort The Nam Hai, Danang

Dit luxueuze hotel wordt terecht beschouwd als een van de meest exclusieve resorts in centraal Vietnam. Perfecte service, een droomachtige ambiance en een veelzijdige keuken staan garant voor ontspanning en een heerlijke vakantie. Het hotel ligt direct aan het lange en rustige Ha My-strand. De stad Hoi An, bekend om zijn vele ateliers, ligt op ca. 10 km en de luchthaven Danang op ca. 35 km.

Faciliteiten

In de tuin een schitterend zwembad op drie niveaus, waarbij het laagste niveau van het zwembad de Olympische lengte heeft en alleen toegankelijk is voor volwassenen. Bibliotheek 'The Library' met een grote collectie fotoboeken, non-fictieboeken, romans, internationale tijdschriften en vier computerwerkstations met internettoegang en printer voor gratis gebruik. De Choun Choun Kids Club organiseert activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Het programma bevat veel culturele en sportactiviteiten. Tevens de Nam Hai Cooking Academy onder leiding van de chef-kok Tran Van Sen (tegen betaling). Verder een fitnessruimte, basketbal- en tennisbanen, joggingbaan, meditatie en yogalessen.

Wellness

De 8 behandelkamers van The Spa lijken te zweven op de kleine lotusvijver. De Spa-filosofie is gebaseerd op de leer van de bekende boeddhistische monnik Thich Naht Hahn. Mindfulness speelt hier een speciale rol. Kristallen klankschalen onderstrepen de behandeling en bevorderen een diepe ontspanning.

Wine & Dine

Het verblijf is op basis van logies/ontbijt. Half- en volpension mogelijk.
Het hotel biedt een aantal restaurants met een verscheidenheid aan oosterse en westerse specialiteiten. Veel biologische producten uit de regio worden gebruikt door de gerenommeerde chef-koks. U kunt romantische dineren aan zee, in uw villa of in een van de restaurants.
Café Nam Hai: in dit restaurant wordt in de ochtend het ontbijtbuffet geserveerd en in de avond internationale specialiteiten.
La Sen Restaurant: gelegen bij het met palmen omzoomde zwembad met uitzicht op de zee. Vis en zeevruchten gedurende de dag. Het diner wordt vergezeld van traditionele Vietnamese muziek in de avond.
The Bar: voor cocktails, tapas en snacks. Ingericht in een traditionele stijl met lantaarns.
Beach Bar: trendy bar op het strand voor cocktails en snacks.

Kamers & Suites

Het hotel bestaat uit 100 villa's verspreid over 35 ha. De villa's liggen genesteld in een tropische tuin en bieden een speciale vorm van luxe. Het ontwerp is in traditionele Vietnamese stijl en in overeenstemming met de filosofie van Feng Shui. Waardevolle zijden stoffen en hedendaagse Vietnamese kunstwerken sieren het interieur. Elke villa heeft een eigen terras met zithoek. Voorzien van airconditioning, telefoon, flatscreen-tv, Bose-geluidsinstallatie, een cd/dvd-speler, een iPod-dockingstation, minibar en Nespresso-apparaat. Luxe badkamer met binnen en buitendouche.

Villa

Villa

ca. 80 m², maximaal 3 personen      
Split level woon-/slaapkamer met kingbed, sofabank, terras met zitje en tuinzicht. 

Ocean View Villa

Ocean View Villa

ca. 80 m², maximaal 3 personen     
Split level woon-/slaapkamer met kingbed, sofabank, terras met zitje en zeezicht.

Beachfront Villa

Beachfront Villa

ca. 80 m², maximaal 3 personen      
Gelegen bij het strand met split level woon-/slaapkamer met kingbed, sofabank, terras met zitje en zeezicht.

Family Villa

Family Villa

ca. 104 m², maximaal 4 personen  
Split level woon-/slaapkamer met kingbed, sofabank, extra kamer ingericht voor de kinderen met sofabed en eigen badkamer, terras met zitje en tuinzicht.

Pool Villa 1-bedroom

Pool Villa 1-bedroom

ca. 250 m², maximaal 3 personen     
Villa met entree, grote tuin met lotusvijver, apart slaappaviljoen en woonpaviljoen met diverse terrassen, privézwembad van ca. 30 m² en tuinzicht.

Pool Villa  2 slaapkamers

Pool Villa 2 slaapkamers

ca. 400 m², maximaal 6 personen    
Villa met entree, grote tuin met lotusvijver, twee aparte slaappaviljoenen en een woonpaviljoen met diverse terrassen, privézwembad van ca. 30 m² en tuinzicht.

Hilltop Pool Villa - 3 slaapkamers

Hilltop Pool Villa - 3 slaapkamers

ca. 520 m², maximaal 9 personen  
Villa op een heuveltop met 3 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer, 2 daarvan met buitendouche. Ruime eetkamer. Zonneterras met alle voorzieningen en een privézwembad.    

Pool Villa zeezicht 3-slaapkamers

Pool Villa zeezicht 3-slaapkamers

ca. 520 m², maximaal 9 personen      
Villa met entree, grote tuin met lotusvijver, 3 aparte slaappaviljoens en woonpaviljoen met diverse terrassen, privézwembad van ca. 30 m² en zeezicht.

Beachfront Pool Villa  3 slaapkamers

Beachfront Pool Villa 3 slaapkamers

ca. 520 m², maximaal 9 personen  
Vanuit de villa heeft u directe toegang tot het strand.  De villa heeft een grote tuin met lotusvijver, 3 aparte slaappaviljoens en woonpaviljoen met diverse terrassen en privézwembad.


Ligging

Calendar here