Luchthaven informatie
Luchthaven informatie
 20 ANS D'EXPÉRIENCE DANS LES VOYAGES DE LUXE.
 VISITÉ, INSPECTÉ
 CONSEIL PERSONNALISÉ
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Luchthaven informatie

Parkeren bij de luchthaven, het verblijf op de luchthaven en de wijze waarop u bij aankomst wordt ontvangen kan op veel verschillende manieren. Silverjet biedt u graag de mogelijkheid om te kiezen voor de meest comfortabele en luxe wijze. Denkt u hierbij aan parkeeropties, het verblijf in luxe lounges en een VIP aankomstservice. U bepaalt welke service u wenst. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Onderstaand vindt u informatie over:

  • Parkeren op Schiphol
  • Executive Lounges bij vertrek
  • Lounges op buitenlandse luchthavens bij terugkeer
  • Vip Aankomstservice
  • Stijlvolle transfers op uw bestemming

Parkeren op Schiphol

Indien u met uw eigen auto naar Amsterdam Airport Schiphol reist kunt u gebruikmaken van verschillende parkeermogelijkheden. Klik hier indien u de plattegrond van parkeergelegenheden op Schiphol wilt zien. Wij raden u van harte een van de volgende opties aan:

Schiphol Terminal Valet Parking biedt u het gemak van parkeren voor de deur (tussen vertrekhal 2 en 3), waarna u de autosleutels inlevert bij de Schiphol Valet Parking-balie die zich direct achter uw parkeerplaats in de vertrekhal bevindt. Medewerkers parkeren uw auto in een beveiligde, afgesloten en overdekte parkeergarage. Via GPS wordt de route en snelheid voor u bijgehouden. Zo staat er gegarandeerd nooit meer dan vier kilometer extra op de teller in uw auto. Bij terugkomst haalt u uw autosleutel hier weer af en staat uw auto weer voor de vertrekhal klaar.
Wilt u meer weten over deze parkeermogelijkheid, bekijkt u dan deze video.

Schiphol P6 Valet Parking. Dit product biedt u de mogelijkheid uw auto op loopafstand van de vertrekhal te parkeren in parkeergarage P6, direct tegenover de aankomsthal van Schiphol. Bij de Valet Parking P6-balie geeft u uw autosleutel af. De auto wordt weggereden naar een parkeerterrein buiten Schiphol Centrum en staat bij terugkomst weer voor u klaar in dezelfde parkeergarage P6 als waar u uw auto achterliet.
U kunt er op vertrouwen dat er netjes met uw auto wordt omgegaan. Bij aankomst in de garage wordt uw auto van alle kanten gefotografeerd in de unieke videostraat. Zo weet u zeker dat u uw auto in precies dezelfde staat terug krijgt als toen u uw autosleutel af gaf. Via GPS wordt de route en snelheid bijgehouden, waardoor er nooit meer dan 12 kilometer extra op uw autoteller staat.
Wilt u meer weten over deze parkeermogelijkheid, bekijkt u dan deze video.

Parkeren via één van deze mogelijkheden dient u wel vooraf te regelen. Hierbij zijn wij u graag van dienst! Neem contact op met onze Luxury Travel Consultants en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.