Mykonos, een geweldig eiland

Mykonos, is het meest mondaine eiland van Griekenland. Een klein eiland in de Egeïsche Zee, waar u eenvoudig kunt wegdromen. Liggend op een van de verbazingwekkend mooie zandstranden, gelegen naast indrukwekkende rotsen. Het dagelijks ritueel is altijd hetzelfde. De zon schijnt bij het wakker worden, de dag start heerlijk ontspannen. Na een smakelijke brunch, waarin u de meest heerlijke gerechtjes krijgt, gaat u richting uw strandbed. Een prettig muziekje op uw hoofd, een spannend boek bij de hand.  Genieten tot de avond over mondain Mykonos valt. En wanneer dat gebeurt, is het net of opeens een hele andere vakantie begint.

Mykonos van wijn proeven tot strandhoppen

In de avond komt het eiland tot leven. Mykonos-stad gaat bruisen, de mensen zien er waanzinnig mooi uit, de geuren uit de keukens nemen het leven op straat over, de terrasjes raken vol, it's almost partytime! Het leven in Mykonos-stad is hip en levendig, terwijl het stadje een historische uitstraling heeft. Veel smalle kronkelige straatjes, veel witte huisjes en gekleurde balkons. 's Avonds is het goed toeven in 'Waterfront' Hier heeft u uitzicht op zee en kunt u genieten van de Griekse specialiteiten. Ook het uitgaan in dit gebied is erg aangenaam.

In het binnenland van Mykonos kunt u op een biologische boerderij met grote wijngaarden wijn proeven. Hiervoor gaat u naar Mukonos Vioma Organic Farm in Ano Mera. Neemt u ook even de tijd om dit dorpje te bekijken. Het is authentiek en heeft een klooster, Panagia tis Tourlianis, uit de 16e-eeuw.

Super Paradise Beach, jetsetter beach

Dit prachtige strand kunt u vanaf het land, maar ook vanaf het water bereiken. Dit is de 'place to be'. Vanaf 16.00 uur in de zomermaanden komen de DJ's hun muziek ten gehore brengen op dit strand. Er ontstaan dan vaak feestjes, die aan Ibiza doen denken.

 

Klik hier indien u meer accommodaties op Mykonos wilt zien.