Luxe familiehotels op Tenerife

Op vakantie met de kinderen kan ook op de Silverjet-manier. Een luxe accommodatie waar de hele familie het naar de zin heeft. Op Tenerife hebben wij de beste hotels geselecteerd voor een familievakantie met het hele gezin. Accommodaties waar u volledig tot rust kunt komen en de kinderen naar de kidsclub kunnen of heerlijk onder begeleiding sporten. Vakantie voor de kleintjes, de iets groteren, de stoere pubers en alle vaders en moeders!

Tenerife, eiland in het teken van de zon

Zelfs in het voor- en najaar kunt u op dit Canarische Eiland rekenen op aangename temperaturen. Een klimaat waarin u heerlijk aan het strand kunt liggen, een 18-holes golfbaan kunt bezoeken, maar ook de nodige bezienswaardigheden kunt bekijken. Luxe vakantiegangers gaan veelal naar de Costa Adeje op Tenerife. Hier vindt u de mooiste hotels en resorts. Als Silverjet bieden wij u uiteraard ook accommodaties op overige locaties op dit eiland.

Wat te doen met de kids op Tenerife

Met stip op 1:                  Rekening houdende met de kids staat bij ons op nummer een de El Teide kabelbaan. In slechts 7 minuten staat u boven op de berg en bent u over                                                   vulkanen, kraters en rivieren van gestold lave gekomen.
Op 2                                Het Siam Park. Bezoek het waterparadijs Siam Park, wat een aquatische sensatie is.
Op 3                                Kameelrijden in een beschermd natuurgebied El Tanque. Wat een ervaring is dit voor de kids!

Klik hier indien u meer familiehotels uit ons aanbod wilt zien.