Alles inclusief

Staat een cruisevakantie ook op uw to do-lijstje? Cruisen betekent slechts een keer uw koffer uitpakken, terwijl u toch elke morgen wakker wordt op een andere bestemming. Wanneer u met Silverjet een cruise maakt weet u zeker dat u op relatief kleine schepen verblijft, terwijl u toch alle ruimte krijgt die u wenst. Daarnaast verloopt het in- en ontschepen, ook bij excursies, altijd snel omdat u met relatief weinig mensen aan boord bent. Zo kunt u optimaal genieten!

Alles inclusief op uw cruisevakantie.

Vooraf weten waar u aan toe bent is prettig. Daarom bieden wij alleen all-inclusive  cruises aan. In de reissom zijn excursies, fooien, alle maaltijden, privëtransfers van het hotel naar het schip en van het schip naar de luchthaven inbegrepen. Hierdoor komt u niet voor financi:ele verrassingen te staan op momenten dat u juist wilt ontspannen!


Zoals u van ons mag verwachten, kiezen wij alleen voor luxe rederijen. Dit ziet u terug in de ruimte en inrichting van uw suite, in de brede keuze in restaurants, het niveau van entertainment aan boord, maar ook in de uitstekende service.

Wanneer mogen wij u begroepen aan boord?