Aruba, top 3 bezienswaardigheden
Aruba, top 3 bezienswaardigheden
 25 jaar ervaring in luxury travel
 Voorwaarden & omruilgarantie
 Persoonlijk advies
 Ontzorg-garantie
 Met een 9,1 gewaardeerd

Aruba, top 3 bezienswaardigheden

 

1.    Bezoek de kleurrijke Alto Visto Kapel
2.    Geniet van het uitzicht bij California Lighthouse
3.    Ontdek de geschiedenis in Museo Historico Arubano

Alto Vista kapel

Aan de noordkust van Aruba staat op eenzame hoogte een kleurrijke kapel, de Alto Vista Kapel. De afgelegen ligging en serene rust die hier heerst, doet vermoeden dat de kapel niets meer is dan een toeristische trekpleister. In werkelijkheid worden er wekelijks diensten gehouden waardoor de kapel een levendig karakter heeft. Het is dus zeker aan te raden om een dienst bij te wonen!

Aruba, one happy islandGoudmijnen op Aruba


Aan het begin van de negentiende eeuw werd op Aruba goud ontdekt en dat heeft voor een heuse ‘goldrush' gezorgd. Halverwege de vorige eeuw is de goudwinning op Aruba langzaam aan uitgeblust. Op het eiland zijn nog wel een aantal goudmijnruïnes te vinden, zoals de Balashi goudmijnen bij Spaans Lagoen en Bushiribana aan de noordkust.

Museo Historico Arubano Fort Zoutman Aruba


Het historische museum van Aruba is gevestigd in Fort Zoutman in Oranjestad. Hier wordt in een notendop de geschiedenis van het eiland verteld.

California Lighthouse Aruba


In het noordwesten van Aruba staat een vuurtoren die u vanaf grote afstand al ziet liggen. De California vuurtoren op zich is niet alleen een bekend historisch monument, het biedt ook nog eens een adembenemend uitzicht. Het is gelegen op het Hudishibana plateau en hierdoor heeft men een prachtig panorama waarbij men aan de linkerkant de ruwe noordkust van Aruba ziet liggen en aan de rechterzijde uitkijkt op de prachtige stranden van Palm Beach.

Hebben wij u enthousiast gemaakt voor een vakantie op Aruba? Bekijk ons aanbod luxe hotels op Aruba nu.