Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Pangkor Laut

Pangkor Laut is een idyllisch, exclusief en onbedorven privé-eiland voor de westkust van Maleisië met slechts twee resorts en adembenemend mooie stranden.

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Pangkor Laut

Als er één bestemming is waar het woord romantiek met hoofdletters wordt geschreven, dan is het wel het Pangkor Laut, gelegen op een klein eilandje voor de westkust van Maleisië, verscholen achter het grotere eiland Pangkor.

Pangkor Laut is vooral bekend als een heerlijk vakantie-eiland om tot rust te komen. De stranden zijn bijzonder mooi. De luxe resorts bieden u alle comfort die u zich kan wensen

Het decor is adembenemend: weelderige jungle en een fantastisch strand. Het eiland wordt omzoomd door enkele stranden, waarvan Emerald Bay de beroemdste is. Niet voor niets komt dit strand steeds voor in de top 10 van beste stranden ter wereld. Het is een breed, parelwit strand van fijn zand en smaragdgroen water met op de achtergrond een decor van palmbomen en ondoordringbare jungle. Hier vindt u dan ook het Pangkor Laut Resort & Spa . De Royal Bay, een prachtige baai gelegen in het oosten, is dé plaats om te zwemmen en watersporten te beoefenen in het heldere zeewater. Een massage in het fraaie Spacentrum van het Pangkor Laut Resort mag niet ontbreken.

Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Taal Bahasa Malaysia
Valuta

Maleisische Ringgit (MYR)

Reisdocumenten

Graag wijzen wij U erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties.
Voor informatie zie ook:http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)


Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Elektriciteit 220V, 50Hz
Tijdsverschil In de winter is het in Maleisië 7 uur later, in de zomer 6 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse Tijdens de rit van het vliegveld naar het hotel verstrekt de chauffeur u lokale informatie en informeert u over uw transfer terug. U kunt daarnaast altijd telefonisch contact opnemen met onze lokale agent.