Silverjet vakanties
VVRIATA

Luxe vakanties Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië, is een moderne metropool met ruim 2 miljoen inwoners.

Sorteren op:

Sorteren op:

Bestemmingsinformatie Kuala Lumpur

De bekendste toeristische attractie is zonder twijfel de Petronas Twin Towers. De beide torens van 88 verdiepingen behoren met een hoogte van 452 m tot de hoogste gebouwen ter wereld. Met name ’s avonds als de torens verlicht zijn, is het een ervaring om deze te bezoeken.

Andere bezienswaardigheden die meer dan de moeite waard zijn, zijn o.a. de KL-Tower, met een roterend restaurant en uitzicht over de stad, het Sultan Abdul Samad Paleis (voormalig Brits regeringsgebouw) en het oude Moorse treinstation. Er is een groot aantal shoppingmogelijkheden zoals de Jalan Bukit Bintang of Bintang Walk en het KLCC shoppingcenter met honderden kwaliteitswinkels van bekende internationale merken.

In deze bruisende stad kozen wij voor de hotels Shangri-La Hotel Kuala Lumpur en Banyan Tree Kuala Lumpur .

Hotelvoorzieningen

In de hotels en resorts van Maleisië kunnen uw kinderen gewoonlijk gratis gebruik maken van de kidsclubs. In de meeste gevallen zijn ook de niet-gemotoriseerde watersporten en de landsporten gratis (m.u.v. tennissen in de avonduren bij verlichting). Gemotoriseerde watersporten en babysitting zijn tegen betaling. Ook wanneer u gebruik wilt maken van de wellnessfaciliteiten is dit in de meeste gevallen tegen betaling. Uitzonderingen op bovenstaande regels vindt u bij de beschrijvingen van de betreffende hotels en resorts.

Tips

Privéreis - Veelzijdig Maleisië
Deze zeer diverse privéreis laat u kennis maken met de enorme veelzijdigheid van het Maleisische schiereiland. Een verlenging van uw reis met een verblijf aan een van de tropische stranden van Maleisië is goed mogelijk. Vanuit Penang kunt u naar Langkawi of Kota Kinabalu vliegen. Ook kunt u per auto naar het Pangkor Laut Resort reizen. Klik hier voor een uitgewerkt voorbeeld van deze reis. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer in formatie.

Klimaat

Kuala Lumpur

 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jan 
  28 
  10 
 • Feb 
  29 
  10 
 • Mrt 
  30 
  13 
 • Apr 
  30 
  14 
 • Mei 
  30 
  12 
 • Jun 
  29 
  10 
 • Klimaat
  Gem. temp. °C
  Zonuren
  Neerslag dgn.
 • Jul 
  29 
 • Aug 
  29 
  10 
 • Sep 
  29 
  13 
 • Okt 
  29 
  14 
 • Nov 
  29 
  14 
 • Dec 
  28 
  13 
Taal Bahasa Malaysia
Valuta

Maleisische Ringgit (MYR)

Reisdocumenten

Graag wijzen wij U erop dat u zelf verantwoordelijk bent voor de vereiste reisdocumenten (paspoort / identiteitskaart) voor deze reis. Ook meereizende kinderen dienen een eigen reisdocument te kunnen overleggen.

Silverjet Vakanties draagt geen aansprakelijkheid voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de evt. daaruit voortvloeiende consequenties.
Voor informatie zie ook:http://visumdienst.com/4/Visum-_en_Landeninformatie/ (NL) of http://diplomatie.belgium.be/nl/Diensten/Op_reis_in_het_buitenland/reisdocumenten/ (BE)


Reist u met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, dan raden wij aan onderstaande link te raadplegen zodat u op de luchthaven niet voor verrassingen komt te staan: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland

Elektriciteit 220V, 50Hz
Tijdsverschil In de winter is het in Maleisië 7 uur later, in de zomer 6 uur later.
Vertrekbelasting Geen vertrekbelasting.
Service ter plaatse Tijdens de rit van het vliegveld naar het hotel verstrekt de chauffeur u lokale informatie en informeert u over uw transfer terug. U kunt daarnaast altijd telefonisch contact opnemen met onze lokale agent.